Οδυνηρό πλήγμα στην αθλητική οικογένεια της Παλλήνης. Έφυγε από τη ζωή η Ευγενία Παπαγεωργίου, πρόεδρος του «ΑΟ Παλλήνη»

Ο δικαστικός κλάδος, η αθλητική οικογένεια του βόλει, ιδιαίτερα οι αθλητές και αθλήτριες του Αθλητικού Ομίλου « Παλλήνη», θρηνούν την απώλεια της Ευγενίας Παπαγεωργίου-Μπάγια. Έφυγε από τη ζωή πριν λίγη ώρα νικημένη από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια. 

Πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή την αρρώστια της, έμεινε όρθια και μαχητική σε όλα τα στάδια της μακροχρόνιας περιπέτειας της, αντιμετώπιζε τη ζωή και τους ανθρώπους με το χαμόγελο και την καλή κουβέντα και κυρίως, σχεδόν, καθημερινά, φρόντιζε να βρίσκεται στο κλειστό γήπεδο της Κάντζας, κοντά στους αθλητές των ομάδων του Συλλόγου, δίνοντας αλλά και παίρνοντας ζωή!

Το κενό της Ευγενίας είναι δυσαναπλήρωτο. Ως πρόεδρος του Συλλόγου ΑΟ Παλλήνη, αφιέρωσε τον εαυτό της στη λειτουργία και πρόοδο των ομάδων βόλεϊ, κατά γενική παραδοχή ήταν η ψυχή, το πνεύμα και η δύναμη του Συλλόγου και ευτύχησε να ζήσει τη χαρά μεγάλων επιτυχιών στους αγωνιστικούς χώρους, με αλλεπάλληλες κατακτήσεις πρωταθλημάτων από τις ομάδες γυναικών και ανδρών του Συλλόγου.

Η Ευγενία Παπαγεωργίου, ήταν Εισαγγελέας Εφετών και σύζυγος του αείμνηστου, Σωτήρη Μπάγια, επίσης Εισαγγελέα Εφετών ο οποίος, έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή στις 6 Απριλίου 2015 σε ηλικία 58 ετών. Το πλήγμα που δέχθηκε από την πρόωρη απώλεια του συζύγου της, την ώθησε να αφοσιωθεί ακόμη περισσότερο με το Σύλλογο και τους αθλητές του σε σημείο, να προσωποποιεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των μελών της αθλητικής οικογένειας, αθλητών, προπονητών, παραγόντων και φιλάθλων.

  • Σε επόμενη δημοσίευση του «Ν», θα ανακοινωθεί η ημέρα και ή ώρα της κηδείας της.

Ημέρες μεγάλης χαράς για την πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου βόλεϊ “Παλλήνη”, Ευγενία Παπαγεωργίου. Η ομάδα γυναικών κατέκτησε το πρωτάθλημα και εξασφάλισε την άνοδό της στην Α2. Διακρίνεται περιχαρής στα δεξιά της φωτογραφίας. (Εφημερίδα ΝΕΟΛΟΓΟΣ, 12 Μαίου 2014)