Οι «Έξυπνες Πόλεις» & οι Υποδομές, συζητήθηκαν σε εκδήλωση του Συνδυασμού, “ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας”

Τις καινοτομικές αλλαγές τις οποίες χρειάζεται ο Δήμος Παλλήνης για να αναβαθμιστεί η ποιότητα της καθημερινότητας του πολίτη στη δεύτερη δεκαετία του 2000 που ξεκινάει στο τέλος του τρέχοντος έτους, παρουσίασαν και συζήτησαν με τη συμμετοχή άνω των 250 πολιτών, εκπρόσωποι της κεντρικής διοίκησης της χώρας και η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Παλλήνης, «ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας», υποψήφια Δήμαρχος, Ειρήνη Κουνενάκη στην διάρκεια της εκδήλωσης «Έξυπνες Πόλεις» και «οι Αστικές Υποδομές». 

Ομιλητές, ήταν, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, κ. Νίκος Παππάς, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης και η υποψήφια Δήμαρχος, Ειρήνη Κουνενάκη με την οποία και ξεκίνησαν οι εργασίες της δημόσιας συζήτησης.

Ο κ. Νίκος Παππάς και η κ. Ειρήνη Κουνενάκη επικέντρωσαν τις ομιλίες τους στα σύγχρονα εργαλεία που προσφέρει η προηγμένη τεχνολογία της πληροφορίας και της επικοινωνίας σε πλήθος τομέων, όπως, η καθημερινότητα της πόλης, το τοπικό περιβάλλον, η τοπική οικονομία και κυρίως η διακυβέρνηση του Δήμου για ένα αποτελεσματικότερο χειρισμό  των υποδομών της πόλης και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη.

Ο κ. Χρήστος Σπίρτζης, αναφέρθηκε με διεξοδικό τρόπο στις υποδομές που αναπτύχθηκαν και αναβαθμίστηκαν στην ανατολική Αττική, ειδικότερα στην Παλλήνη, ολοκληρώνοντας με τη δήλωση ότι «ΝΑΙ, η Ειρήνη Κουνενάκη έχει δίκιο όταν λέει ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται προς ίδιο πολιτικό όφελος το έργο της αποχέτευσης στο Δήμο Παλλήνης.

Πρόκειται για έργο αυτής της κυβέρνησης και της σημερινής περιφερειακής αρχής, αφού -όπως είπε- πήραμε τη σοβαρή αυτή εκκρεμότητα από τη στασιμότητα και την μετατρέψαμε σε ολοκληρωμένο αποτέλεσμα δεδομένου ότι εντός του 2019 αναμένεται να αρχίσουν οι εργασίες υλοποίησης του.»