Μήνυμα Γιώργου Μπουλμπασάκου, στελέχους της ΔΗΜ.ΑΡ εν όψει νέων εκλογών τον Ιούνιο

Γιώργος Μπουλμπασάκος

Με τις νέες εκλογές να προσδιορίζονται στο πρώτο εικοσαήμερο του Ιουνίου, οι πολιτικοί σχηματισμοί που θα διεκδικήσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών ξαναμπαίνουν σε αφετηρία επανεκκίνησης και ανασύνταξης των δυνάμεών τους.

Σε τοπικό επίπεδο, το πρώτο εκλογικό μήνυμα προέρχεται από τον Γιώργο Μπουλμπασάκο, στέλεχος της Δημοκρατικής Αριστεράς και επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης “Δημοτική Οικολογική Συνεργασία” στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Παλλήνης.

Ο κ. Γ. Μπουλμπασάκος αναδεικνύει ως κυρίαρχο στοιχείο του προγραμματικού λόγου της ΔΗΜ.ΑΡ. την πολιτική άποψη ότι “θέλουμε τη χώρα μας στο ευρώ, στην καρδιά της Ε.Ε. και ότι είμαστε απέναντι στην Ελλάδα της δραχμής και της καθυστέρησης” και καταλήγει με την επισήμανση, ότι οφείλουμε “να κρατήσουμε την σπίθα αναμμένη και την ελπίδα ζωντανή για την αναγέννηση και πρόοδο της χώρας.”

Το πλήρες κείμενο του μηνύματος του κ. Γιώργου Μπουλμπασάκου έχει ως εξής:

“Ο Ελληνικός λαός στις εκλογές του Μαΐου καταδίκασε τις πολιτικές δυνάμεις που οδήγησαν τη χώρα στο σημερινό αδιέξοδο.

Το εκλογικό αποτέλεσμα αποτυπώνει τις επιλογές του λαού, ανατρέπει το δικομματικό σύστημα και καταδικάζει τις πολιτικές του μνημονίου.

Σε αυτό το πλαίσιο έδωσε αυξημένα ποσοστά σε δυνάμεις του αριστερού και δεξιού χώρου που επένδυσαν στον λαϊκισμό και την δημαγωγία. Στη διάρκεια των διερευνητικών εντολών είδαμε με μεγάλη έκπληξη τον μαξιμαλισμό , την πολυγλωσσία, την αλαζονεία του ΣΥΡΙΖΑ και είδαμε συμπεριφορές από τον κ. Τσίπρα που αγγίζουν τα όρια της πολιτικής αθλιότητας και ανηθικότητας.

Στη ΔΗΜ.ΑΡ έδωσε ισχυρή πολιτική παρουσία και ανέδειξε τον καταλυτικό της ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

Η Δημοκρατική Αριστερά κατακτά ζωτικό χώρο ανάμεσα στην συντήρηση και την αριστερά του παρελθόντος και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Η Ανανεωτική Αριστερά -η Αριστερά της ευθύνης – με εμπλουτισμό και όσμωση με δυνάμεις που έχουν αναφορά στον δημοκρατικό σοσιαλισμό, την σοσιαλδημοκρατία , τον αριστερό -προοδευτικό εκσυγχρονισμό, την πολιτική οικολογία , πρέπει να ανακτήσει την πολιτική πρωτοβουλία και να κερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας και ιδιαίτερα της νέας γενιάς.

Θέλουμε τη χώρα μας στο ευρώ, στην καρδιά της Ε.Ε. .Είμαστε απέναντι στην Ελλάδα της δραχμής και της καθυστέρησης.

Είμαστε αντίθετοι με την φοβισμένη, απομονωμένη Ελλάδα του λαϊκισμού .Είμαστε απέναντι στον εκφασισμό της κοινωνίας.

Τώρα που ψυχορραγεί και το καινούργιο δοκιμάζεται, επιβάλλεται η συμπόρευση όλων των δυνάμεων του ευρύτερου χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού, για το μέλλον του τόπου, για να κρατήσουμε την σπίθα αναμμένη και την ελπίδα ζωντανή για την αναγέννηση και πρόοδο της χώρας.