Π. Σκουρλέτης: ο κόσμος θα είναι πολύ διαφορετικός μετά την πανδημία & χρειάζονται νέες απαντήσεις.

Μέχρι να εμβολιαστεί το σύνολο του πληθυσμού, απαιτούνται παράλληλες δράσεις με τη διατήρηση των μέτρων προστασίας και την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, τόνισε ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, βουλευτής Επικρατείας, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020, στον ΣΚΑΪ 100.3.

Ο Πάνος Σκουρλέτης διαπίστωσε επίσης τη σημαντική δημοσκοπική απώλεια εμπιστοσύνης προς τους χειρισμούς της κυβέρνησης, σε σχέση με την περασμένη άνοιξη και παρατήρησε ότι για να μετατραπεί αυτό σε ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απαιτείται η κατάθεση αποτελεσματικών, εναλλακτικών προτάσεων, που θα δίνουν λύσεις στα προβλήματα των πολλών και όχι των λίγων ισχυρών.

«Ο Κόσμος θα είναι πολύ διαφορετικός μετά την πανδημία. Πολλά πράγματα θα αλλάξουν, άρα χρειάζονται και νέες απαντήσεις», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος, ο Πάνος Σκουρλέτης στο επικείμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είπε ότι θα πραγματοποιηθεί μόλις οι συνθήκες επιτρέψουν τη διεξαγωγή του με τους όρους ενός δημοκρατικού κόμματος, με ευρύ διάλογο, ανταλλαγή ιδεών και συνθέσεις απόψεων.