Η κ. Φ. Γεννηματά στο Κορωπί με στελέχη της Ανατολικής Αττικής

Η Φ. Γεννηματά στο Κορωπί

Συνάντηση με στελέχη της Αν. Αττικής είχε στο Κορωπί η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας για την αναγέννηση της Κεντροαριστεράς δήλωσε: «η Νέα Αλλαγή ξεκίνησε, ο κύβος ερρίφθη και πλέον η σκυτάλη είναι στα δικά σας χέρια. Φιλοδοξία μας είναι να δώσουμε στην Παράταξη, να φέρουμε στην Παράταξη. Κρατάμε απλωμένο το χέρι σε όσους παραπλανήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ όχι σε όσους βρήκαν στασίδι εξουσίας σε αυτόν».

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε το “Σχέδιο Ελλάδα” για την ανάπτυξη για την έξοδο από την επιτροπεία και τα μνημόνια τονίζοντας ότι η πολιτική ανατροπή που χρειάζεται ο τόπος μπορεί να γίνει πραγματικότητα μέσα από μια ενιαία, ισχυρή Κεντροαριστερά: «Κάθε φορά που η Δημοκρατική Παράταξη είχε πρόβλημα, είχε πρόβλημα και η Ελλάδα. Στις επόμενες εκλογές ο ελληνικός λαός θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή».

Η επιλογή της κ. Φ. Γεννηματά να επισκεφθεί το Κορωπί για την συνάντησή της με τα στελέχη της Ανατολικής Αττικής και όχι το Δήμο Παλλήνης που είναι και τυπικά το διοικητικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής, εύλογα, προκάλεσε απορίες και διχογνωμίες ως προς τα αίτια που την προκάλεσαν.

Χάριν ιστορίας και μόνο, υπενθυμίζεται ότι τόσο ο Γέρακας όσο και η Παλλήνη επί σειρά ετών και μέχρι το 2012 χαρακτηρίζονταν “πολιτικά κάστρα” του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής.