Απογειώνεται το “κλίμα” αναμέτρησης μεταξύ των υποψηφίων αρχηγών της Κεντροαριστεράς/Τι δίνουν τα στοιχήματα

Μόλις, λίγα εικοσιτετράωρα πριν την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς και οι πιθανότητες εκλογής των 9 υποψηφίων «ζυγίζονται» στο εγχώριο σύστημα στοιχημάτων.  Οι δημοσκοπήσεις έχουν καταγράψει τις «τάσεις» αλλά και οι εταιρίες στοιχημάτων έχουν τα δικά τους «προγνωστικά».

Στους πίνακες δυο στοιχηματικών εταιριών η Φώφη Γεννηματά συγκεντρώνει την μικρότερη απόδοση γεγονός που την καθιστά ως το φαβορί. Η Stoiximan.gr έχει στην επόμενη τριάδα Ανδρουλάκη, Καμίνη και Θεοδωράκη.


Η Betshop στην τριάδα μετά τη Φώφη Γεννηματά περιλαμβάνει ως επικρατέστερους Ανδρουλάκη, Καμίνη και Μανιάτη.

Τι έδειξε η τελευταία δημοσκόπηση

H τελευταία δημοσκόπηση της Prorata για την Εφημερίδα των Συντακτών που δημοσιεύθηκε στις 31 Οκτωβρίου δίνει προβάδισμα της Φώφης Γεννηματά και σκληρή μάχη μεταξύ των Νίκου Ανδρουλάκη, Σταύρου Θεοδωράκη και Γιώργου Καμίνη για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στον β’ γύρο.

Στην πρόθεση ψήφου μεταξύ των εννέα διεκδικητών της αρχηγίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, η Φώφη Γεννηματά προηγείται με ποσοστό 25%.Από εκεί και πέρα, επικρατεί «συνωστισμός» τριών υποψηφίων για τη δεύτερη θέση, με διαφορές στα όρια ή μικρότερες του στατιστικού λάθους, που προμηνύουν ντέρμπι ψήφο ψήφο το βράδυ της 12ης Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, ποσοστό 11% συγκεντρώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης, μισή μονάδα υπολείπεται ο Σταύρος Θεοδωράκης (10,5%) και ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ο Γιώργος Καμίνης με 9%. Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους υποψηφίους, 6% λαμβάνει ο Γιάννης Μανιάτης, 3% ο Γιάννης Ραγκούσης, στο 1% καταγράφονται οι Κωνσταντίνος Γάτσιος και Δημήτρης Τζιώτης και στο 0,5% ο Απόστολος Πόντας.

Σημειώνεται ότι εξαιρετικά υψηλό (33%) είναι το ποσοστό των αναποφάσιστων, παρά το ότι η αναμέτρηση οδεύει προς την τελική της ευθεία.