Κλείνει το σούπερ μάρκετ “Σκλαβενίτης” στην Παλλήνη. Η προσφορά έκπτωσης 30% …άδειασε το κατάστημα!

"Σκλαβενίτης" Παλλήνης

Κατεβάζει “ρολά” οριστικά και αμετάκλητα, απόψε το βράδυ, Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017, το σούπερ μάρκετ του Ομίλου “Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης ΑΕΕ” επί της Λεωφόρου Μαραθώνος 47 και Ρόδου (στο ισόγειο της οικοδομής που στεγάζεται το Μαραθώνειο Ιατρικό Κέντρο) στο κέντρο της Παλλήνης. 


Η απόφαση ελήφθη από τη διοίκηση του Ομίλου στο τέλος Σεπτεμβρίου με το επιχείρημα της μη κάλυψης των στόχων που είχαν τεθεί κατά την έναρξη της λειτουργίας του υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο κατάστημα σούπερ μάρκετ ευθύς ως “εγκαταλείφθηκε” πριν αρκετούς μήνες (Μάρτιος 2017) από τον όμιλο Μαρινόπουλο υπό την διοίκηση του οποίου λειτούργησε επί σειρά πολλών ετών με την επωνυμία “DIA”, ανακαινίστηκε από τον Όμιλο “Σκλαβενίτης” και με βάση τις αρχικές προβλέψεις υπήρχε η εκτίμηση ότι “η επένδυση θα έπιανε τους στόχους.”

Η πρόβλεψη δεν δικαιώθηκε και ακολούθησε η απόφαση της διακοπής λειτουργίας. Ο μικρός σχετικά αριθμός εργαζομένων στο κατάστημα θα απορροφηθεί από τη “ναυαρχίδα” των σούπερ μάρκετ “Σκλαβενίτης” επί της Λεωφόρου Μαραθώνος. (πρώην Carrefour)

Στο μεταξύ, η προαναγγελία διακοπής λειτουργίας του σούπερ μάρκετ με σχετική ανακοίνωση στην προθήκη του καταστήματος και η παράλληλη γνωστοποίηση ότι “όλα τα προϊόντα σε όλα τα ράφια, διατίθενται με έκπτωση 30%” σήμανε ένα χωρίς προηγούμενο …προσκλητήριο προς το καταναλωτικό κοινό δεδομένου ότι η είδηση προωθήθηκε στην πόλη από “στόμα σε στόμα”!

Αποτέλεσμα; Οικογένειες –όπως γνωστοποιήθηκε από εργαζομένους- να σταθμεύουν με δύο αυτοκίνητα επί της λεωφ. Μαραθώνος και να γεμίζουν τα πορτ μπαγκάζ με ό,τι είχε απομείνει από τους …προηγούμενους καταναλωτές!

Σοκολάτες αρκετών χαρτοκιβωτίων εξαντλήθηκαν σε λίγες ώρες, ομοίως η ζάχαρη και το αλεύρι με αποτέλεσμα, το εσωτερικό του καταστήματος να εμφανίζεται σήμερα σχεδόν “άδειο” προς … απογοήτευση των καταναλωτών που άργησαν να πληροφορηθούν το κλείσιμο μετά της παρεχόμενης προσφοράς!

Πάντως, η μοναδική παρενέργεια που προκύπτει από το κλείσιμο του συγκεκριμένου σoύπερ μάρκετ –αφού οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να απασχολούνται– αφορά την εμπορική εξασθένιση της Λεωφ. Μαραθώνος μετά και το προ ολίγων μηνών κλείσιμο του καταστήματος MIKEL, έναντι του σούπερ μάρκετ.

Γνώρισμα της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης με άδηλο το μέλλον!