Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: η κατά δήλωση της ψυχολόγος εμφανιζόταν παλαιότερα σαν μαιευτήρας

Το ζεύγος σε ανέμελες στιγμές πριν ένα χρόνο

Και ενώ το έγκλημα στα Γλυκά Νερά είναι ένα κουβάρι που δύσκολα θα ξεμπλέξει, σε ότι έχει να κάνει με τους δολοφόνους της 20χρονης Καρολάιν, έρχεται και μια επιστολή του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων που κατακεραυνώνει τη στάση της ψυχολόγου της Καρολάιν και την καλεί να καταθέσει στο Σύλλογο το πτυχίο της.

Την ίδια στιγμή έγγραφο από τη Μεγάλη Στοά δείχνει ότι είχε αποβάλει την ψυχολόγο από τους κόλπους της επειδή έλεγε ψέματα ότι είναι γιατρός. Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχει μπει η καταγγελία του συλλόγου Ελλήνων ψυχολόγων σε βάρος της ψυχολόγου στην οποία είχε απευθυνθεί το ζευγάρι για βοήθεια και φέρεται να έχει καταθέσει στις αρχές για το έγκλημα.

Για αντιποίηση του επαγγέλματος κάνει λόγο ο σύλλογος Ελλήνων ψυχολόγων και ζητάει εντός δύο ημερών να προσκομίσει το πτυχίο της, καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Καταγγελία της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος»

Την ίδια στιγμή, έγγραφο της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος», στην οποία φέρεται να ανήκε κατά το παρελθόν η ψυχολόγος, αναφέρεται στους λόγους αποβολής της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η «Μεγάλη Συνέλευση» της «Μεγάλης Στοάς» είχε αποβάλει τη φερόμενη ως ψυχολόγο, καθώς δήλωσε ψευδώς ότι ασκεί το επάγγελμα της ιατρού με ειδικότητα μαιευτήρα-γυναικολόγου.

Το έγγραφο αναφέρει: «Παρέστησε ψευδώς σε όλους όσους συναναστρεφόταν μέσα στους κόλπους της Μεγάλης Στοάς ότι είναι ιατρός με ειδικότητα μαιευτήρα-γυναικολόγου, σπουδάσασα σε Πανεπιστήμιο της Ρουμανίας, το οποίο και κατονομάζει στο αναρτημένο βιογραφικό της και εις το οποίο εμφανίζει εαυτόν ως καθηγήτρια γενετικής του μεταπτυχιακού τμήματός τους. Επίσης, η συγκεκριμένη ψευδώς αναφέρει ότι έλαβε την ιατρική ειδίκευσή της εις το Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών. Επίσης ψευδώς αναφέρει ότι υπηρέτησε σε νοσοκομείο της Χαλκίδος για την εκπλήρωση του αγροτικού της».