Έργα βιτρίνας στο Δήμο Παλλήνης πριν τις εκλογές & χωρίς στρατηγικό σχέδιο

Το υπό ανέγερση "Διοικητήριο" Ανθούσας

Ένα από τα πλέον διαφημιζόμενα έργα του Δημάρχου είναι και η κατασκευή του Διοικητηρίου της Ανθούσας επιφ. 2.000 τ.μ. προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής.

Μιχάλης Παπαδογιάννης πρ. Διευθυντής Τράπεζας Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος «ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας»

Εύλογα, οι δημότες αναρωτιούνται.

Μήπως ο Δήμαρχος μας θέλει να κατασκευάσει το Λευκό Οίκο του Δήμου μας στην Ανθούσα, μια πόλη με πληθυσμό μόλις 2.000 κατοίκων;

Ποια η χρησιμότητα ενός τέτοιου κτιρίου για τους Ανθουσιώτες όταν λείπουν από την πόλη τους βασικές υποδομές;

Πως είναι δυνατόν να κατασκευάζεται ένα τόσο πολυδάπανο έργο όταν στο Δημαρχείο του Γέρακα δεν έχουν αποκατασταθεί ακόμα οι ζημιές τρία χρόνια μετά την πυρκαγιά ενώ και το Δημαρχείο της Παλλήνης καλύπτει ένα πολύ μικρό χώρο που είναι ανεπαρκής για τις ανάγκες των δημοτών;

Πώς είναι δυνατόν δημόσια κτίρια να είναι ανασφάλιστα όταν διασπαθίζονται χιλιάδες ευρώ για λαμπιόνια και φιέστες εντυπωσιασμού;

Δεν περιμένουμε φυσικά απαντήσεις από τον Δήμαρχο που τηρεί συστηματικά σιγή ιχθύος για όλα τα ερωτήματα που έχουν κατά καιρούς τεθεί είτε από πολίτες είτε από δημοτικούς συμβούλους για σημαντικά θέματα του Δήμου μας.

Ακόμα και για θέματα ηθικής τάξεως που αφορούν την προσωπικότητα του και για τα οποία όφειλε να είναι εξαιρετικά ευαίσθητος.

Ένα από τα πιο κλασσικά έργα βιτρίνας του κ. Δημάρχου για να προβληθεί ως ο Δήμαρχος των έργων.

Όπως και οι ασφαλτοστρώσεις της τελευταίας στιγμής, τα πεζοδρόμια που έγιναν σε δρόμους που δεν χρειάζονται (ενώ αντίθετα λείπουν εκεί που χρειάζονται) καθώς και τα μερεμέτια και τα σουλουπώματα που έγιναν το τελευταίο εξάμηνο στην πόλη μας.

Πλήρης απουσία στρατηγικού σχεδίου.

Τεσσεράμισι χρόνια δεν έβλεπες συνεργείο στην πόλη και ξαφνικά ξυπνήσαμε ένα πρωί και οι μπουλντόζες είχαν αποκλείσει τους δρόμους και έσκαβαν ομαδικά.

Στην αρχή ανησυχήσαμε όλοι από το θόρυβο που μοιάζει με τις ερπύστριες των τανκς αλλά αργότερα ησυχάσαμε.

Το είχαμε γλυτώσει το … πραξικόπημα! Απλώς πλησίαζαν οι εκλογές.