Στο Δήμο Χαλανδρίου βρήκε αθλητική στέγη ο παλληνιώτης πρωταθλητής, Χριστόφορος Πολυδώρου

Ο πρωταθλητής Χριστόφορος Πολυδώρου με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Χαλανδρίου, κ. Χάρη Μαυρουδή στο αθλητικό στάδιο Χαλανδρίου

Αθλητική στέγη και μια “ανοιχτή, ζεστή αγκαλιά” βρήκε στον όμορο Δήμο Χαλανδρίου, ο παλληνιώτης αθλητής, Χριστόφορος Πολυδώρου, μέλος της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων καθώς και της Εθνικής Ελλάδος.

Ήδη, ξεκίνησε προπονήσεις στο Δημοτικό Στάδιο Χαλανδρίου, “Ν. Πέρκιζας” με τον ομοσπονδιακό προπονητή στίβου τον κ. Μιχάλη Πετράκη και μάλιστα την πρώτη ημέρα εκγύμνασης του στο στάδιο, τον υποδέχθηκε και τον καλωσόρισε με εγκάρδιο τρόπο, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Χαλανδρίου, κ. Χάρης Μαυρουδής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χριστόφορος Πολυδώρου –ζει πολλά χρόνια στο Γέρακα και ανήκει στο εκπαιδευτικό δυναμικό του Πανεπιστημίου Αθηνών– ουσιαστικά εκδιώχθηκε από τα αθλητικά γήπεδα του Δήμου Παλλήνης με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής και με το “προσχηματικό” επιχείρημα, ότι δεν “δεν συγκαταλέγεται στην εγκεκριμένη από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού κατάσταση αθλουμένων.” (!)

Το γεγονός, ότι ο αθλητής έγινε ασμένως δεκτός από όλους τους όμορους Δήμους και μάλιστα με την παροχή κάθε διευκόλυνσης που θα υποστήριζε την αγωνιστική προετοιμασία του, επιβεβαιώνει την διάχυτη στην τοπική κοινωνία αντίληψη ότι ο πρωταθλητής Χριστ. Πολυδώρου, “στοχοποιήθηκε από τη Δημοτική Αρχή για άγνωστους λόγους…”

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο Χριστόφορος Πολυδώρου για τις καλές συνθήκες που βρήκε στο Δημοτικό Στάδιο Χαλανδρίου δημοσιοποίησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τη χαρά του για το αίσιο τέλος που είχε η μέχρι πρόσφατα ατυχής περιπλάνηση του στην πόλη που ζει και είναι δημότης της, στο Γέρακα.

Πρωινή προπόνηση του Χριστόφορου Πολυδώρου στο Δημοτικό Στάδιο Χαλανδρίου Ν. Πέρκιζας με τον Ομοσπονδιακό προπονητή στίβου Μιχάλη Πετράκη

Οι δηλώσεις του Χριστ. Πολυδώρου

“Συναντήθηκα σήμερα με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Χαλανδρίου κ. Χάρη Μαυρουδή (Haris Mavroudis) και συζητήσαμε αναλυτικά τα προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει με το θέμα των προπονήσεων μου στο Δημοτικό στάδιο Παλλήνης και την άρνηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παλλήνης να με αντιμετωπίσει ως αθλητή Εθνικής Ομάδας.

Ο κ. Μαυρουδής έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περίπτωση μου και με άκουσε με πολύ μεγάλη προσοχή. Μου εξέφρασε δε για μία ακόμη φορά την πρόθεση του να με βοηθήσει με κάθε τρόπο στις προπονήσεις μου και μου επισήμανε ότι το Δημοτικό Στάδιο Χαλανδρίου “Ν. Πέρκιζας” είναι στη διάθεση μου χωρίς κανένα περιορισμό για τις προπονήσεις μου.

Νοιώθω την υποχρέωση να εκφράσω τις βαθύτατες ευχαριστίες μου, τόσο στο Δήμαρχο Χαλανδρίου κ. Σίμο Ρούσσο, όσο και στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Χαλανδρίου κ. Χάρη Μαυρουδή για την έμπρακτη και ανιδιοτελή στήριξή τους.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην κα. Ειρήνη Κουνενάκη (Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “ΕΜΕΙΣ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ“) η οποία χωρίς καν να με γνωρίζει, έδειξε από την αρχή ενδιαφέρον για το πρόβλημά μου και βοήθησε ώστε να βρεθεί η συγκεκριμένη λύση με το Δήμο Χαλανδρίου.”