Τοπικό ντέρμπι στο ποδόσφαιρο μεταξύ Γέρακα & Παλληνιακού. Νικήτρια η γηπεδούχος ομάδα με 2-1

Το τοπικό ντέρμπι είχε «χρώμα», πάθος και …. νικητή. Την ομάδα του Γέρακα, η οποία, αν και στο ψυχοφθόρο «στέγαστρο» των ουραγών του βαθμολογικού πίνακα, αγωνίστηκε με πείσμα και πήρε εντός έδρας τους τρεις βαθμούς της πολύτιμης νίκης επί του Παλληνιακού.

Η ομάδα του Γέρακα ήταν κατά γενική ομολογία καλύτερη σε όλες τις αγωνιστικές γραμμές της. Κέρδισε δίκαια και πήρε αυτό που ζητούσε για να κτίσει την ελπίδα ανόρθωσής της σε μια καινούργια αφετηρία.

Σε ότι αφορά τον Παλληνιακό. Πολύ ταλέντο σε αδράνεια. Δεν έπεισε, δεν «τράβηξαν» τα πρωτοκλασάτα στελέχη του και εύλογα απογοήτευσε τους φίλους του κυρίως όμως τους ανθρώπους του Δ.Σ του Συλλόγου που διαχειρίζονται με συνέπεια τις ευθύνες τους απέναντι στην ομάδα.

Το πρώτο τέρμα από πλευράς νικητών σημειώθηκε στο 32ο λεπτό του αγώνα από τον Δελάρδα και από τον ίδιο καλό παίκτη σημειώθηκε το 2ο τέρμα στο 55ο λεπτό. Ο Παλληνιακός πέτυχε την ισοφάριση στην εκπνοή του Α’ ημιχρονίου με τον Καρακάση.

Στο 59ο λεπτό τραυματίστηκε ο Ζώκος του Παλληνιακού και αποχώρησε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Ζώης, Κρητικός, Κάλλης, Καρλατήρας, Βούρλας, Μπερέτης, Βάρδας, Πελέκης (84’ Γεωργόπουλος), Μαριέτης (81’ Τσιαδήμας), Δελάρδας.

ΠΑΛΛΗΝΗΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Μπούρας Παναγ., Ρακιντζόπουλος, Σιαδήμας, Καρακάσης, Μπούρας Ηλ., Ντρένοβα, Σκεντούλη, Κούσης (46’ Πάσαρης), Μπερτσιάς, Κοβάνης (60’ Ζώκος (90’ Κούνας)).