Ελλάδα σε διπλό ταμπλό!

Κύπελλο Συνομοσπονδιών

Με παιχνίδια των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ για προκριματικά μουντιάλ και ευρωμπάσκετ θα κυλήσει η Πέμπτη! 

Άκρως ενδιαφέρουσα προμηνύεται η Πέμπτη αφού το παιχνίδι παίζεται σε “διπλό ταμπλό”.  Η εθνική ποδοσφαίρου δίνει παιχνίδι για τα προκριματικά του μουντιάλ και η εθνική μπάσκετ αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο Ευρωμπάσκετ 2017!

Δες Δωρεάν Προγνωστικά Στοιχήματος!

Ας αρχίσουμε με τα ποδοσφαιρικά. Προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 έχουμε και πάλι. Για την ευρωπαϊκή ζώνη, το ενδιαφέρον μας θα είναι στο “Γ. Καραϊσκάκης” όπου η Ελλάδα θα υποδεχτεί την Εσθονία (21:45) και με νίκη θα μείνει ζωντανή για την πρώτη θέση, πηγαίνοντας με την καλύτερη ψυχολογία στον “τελικό” με το Βέλγιο σε λίγες μέρες. Δεν είναι αντίπαλος που προξενεί “πονοκέφαλο” οι Εσθονοί, ωστόσο αν κάτι μας έχει διδάξει η πρόσφατη ιστορία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι πως εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν για εμάς.#####

Εννιά ματς συνολικά στη ζώνη της Ευρώπης. Την ίδια ώρα το ενδιαφέρον μας θα είναι και στη γειτονική Κύπρο, αφού θα υποδέχεται τη Βοσνία και ευελπιστούμε σε κάποιο δώρο των γειτόνων μας. Ματσάρα στο Παρίσι μεταξύ Γαλλίας και Ολλανδίας με πολλά κέρδη να διακυβεύνται στο χορτάρι του “Σταντ ντε Φρανς”. Παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ θα έχουμε και στην Ασία και την Αφρική. 

Από το ποδόσφαιρο, μεταφερόμαστε στο μπάσκετ και την πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ 2017. Σε αυτό συμμετέχει φυσικά η Εθνική Ελλάδος, η οποία αρχίζει τις υποχρεώσεις της απέναντι στην Ισλανδία. Φαινομενικά εύκολο ματς, αλλά… Πάντα θα υπάρχει ένα “αλλά” με αυτά που συμβαίνουν τελευταία στην εθνική ομάδα. Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Αντετονκούμπο δε θα δώσει το παρόν τελικά στο τουρνουά. 

Το Ευρωμπάσκετ φέτος θα διεξαχθει σε δυο ουσιαστικά φάσεις. Η πρώτη περιλαμβάνει τέσσερις ομίλους που θα γίνουν σε τέσσερις διαφορετικές πόλεις (Ελσίνκι, Τελ Αβίβ, Κλουζ και Κωνσταντινούπολη). Η εθνική μας μετέχει στον όμιλο του Ελσίνκι μαζί με Φινλανδία, Γαλλία, Σλοβενία, Ισλανδία και Πολωνία. Από αυτούς τους ομίλους θα προκριθούν οι 4 από τις 6 ομάδες στην “τελική” φάση του τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Τουρκία. 

Την ίδια μέρα θα γίνουν και παιχνίδια για τον δεύτερο όμιλο που διεξάγεται στο Τελ Αβίβ μεταξύ των ομάδων, Ιταλία – Ισραήλ, Λιθουανία – Γεωργία (προπονητής ο Ηλίας Ζούρος) και Γερμανία – Ουκρανία.