Με κεντρική επιλογή την αξιοποίηση αθλητών μικρής ηλικίας, ο Κρόνος Γέρακα ετοιμάζεται για τη νέα περίοδο

Μια νέα εποχή για την ομάδα του Κρόνου Α.Ο. Γέρακα δρομολόγησε το Δ.Σ. με την επιλογή του να αξιοποιήσει/προωθήσει στην ομάδα ανδρών, αθλητές μικρής ηλικίας προερχόμενους από τις ακαδημίες του σωματείου.  

Με βασικό κορμό τα «δικά του» παιδιά και όσα ακόμη προστέθηκαν την προηγούμενη χρονιά στο ρόστερ, η Διοίκηση προχώρησε σε μεταγραφές παικτών που θα βοηθήσουν με αξιώσεις τους αγωνιστικούς στόχους της προσεχούς αθλητικής περιόδου.

Η προσθήκη των πολύπειρων από τα σαλόνια της Α2 και των Εθνικών κατηγοριών, Χρήστου Βιδάλη και Αλέξανδρου Μιχαλακάκου, μαζί με τα νέα αποκτήματα, Τσίγκο Δημήτρη, Γιάννη Αναγνώστου, Φώτη Ακρίδα (ύψος 2,06 !) καθώς και η επανάκαμψη του, Γκίνη Νίκου, του Κόρμπου Βασίλη και του Σκρέτα Θανάση, αναπτύσσουν μια νέα δυναμική και παράλληλα «πονοκεφαλιάζουν» ευχάριστα τον προπονητή Σπύρο Μαραγκό σε σχέση με τις επιλογές συγκρότησης της αγωνιστικής δωδεκάδας.

Οι συμβουλές του κόουτς Ν. Μπουντούρη, η συμμετοχή του έμπειρου γυμναστή Μπ. Ψαράκη καθώς και η παραμονή στο προπονητικό team των Ανδρικών τμημάτων του κόουτς Β. Σιταρά, φέρνει στην Διοίκηση χαμόγελα για το μέλλον αυτής της ομάδας.

Το ξεκίνημα της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι προγραμματισμένο για την 19η Αυγούστου 2019.

Η Διοίκηση του Σωματείου ΚΡΟΝΟΣ Α.Ο ΓΕΡΑΚΑ με ανακοίνωση της, καλωσορίζει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Συλλόγου, ευχόμενη καλό καλοκαίρι και καλή επιτυχία στους αγωνιστικούς στόχους τους.