Νέος συλλογικός φορέας υπό την ευθύνη δύο διαπρεπών αθλητών! Ο Αττικός Αθλητικός Όμιλος Παλλήνης

Μια νέα αθλητική συλλογικότητα στην περιοχή της Παλλήνης απευθυνόμενη στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων δημιουργήθηκε πρόσφατα με τη φιλοδοξία να αναπτύξει και να αναδείξει έργο υψηλών προδιαγραφών με αθλητοπρέπεια και αξιακά χαρακτηριστικά. 

 

Πρόκειται τον Αττικό Αθλητικό Όμιλο υπό την σκέπη του οποίου, ήδη, τέθηκε η ALL NET Basketball Academy με προοπτική να υποστηρίξει και να μεταλαμπαδεύσει στις μικρές ηλικιακές ομάδες την αγωνιστική τεχνική του μπάσκετ παρέχοντας μάλιστα την ευκαιρία συμμετοχής των παιδιών σε επίσημα παιχνίδια των θεσμοθετημένων πρωταθλημάτων που διεξάγονται στην ανατολική Αττική.

Την ευθύνη και καθοδήγηση του συνολικού εγχειρήματος, τόσο σε επίπεδο συλλογικής δράσης όσο και της λειτουργίας της ALL NET Basketball Academy, την έχουν δύο γνωστά ονόματα του μπασκετικού χώρου με περγαμηνές και αναγνώριση από την πολυετή συνεισφορά τους στο άθλημα της καλαθόσφαιρας.

Ο Μέμος Ιωάννου –διέπρεψε με τα χρώματα της πολλαπλά τιμημένης Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ καθώς και κορυφαίων ομάδων της ελληνικής καλαθόσφαιρας- και ο Φίλιππος Ταμπάκης -διακρίθηκε στα χρόνια που έπαιζε μπάσκετ για το επεξεργασμένο, πολύπτυχο ταλέντο του και στον μετέπειτα προπονητικό βίο του και μέχρι σήμερα για την επιτυχημένη τεχνική καθοδήγηση πολλών ομάδων μπάσκετ στα πρωταθλήματα του λεκανοπεδίου Αττικής.

Σε ότι αφορά τον Φίλιππο Ταμπάκη, τα αποτελέσματα της συνεισφοράς του στην ανάπτυξη του μπάσκετ της Παλλήνης, είναι γνωστά και ως ένα βαθμό «μετρήσιμα» στα πρόσωπα αρκετών καλαθοσφαιριστών που είχαν και έχουν εξαιρετική αγωνιστική διαδρομή στα πρωταθλήματα μπάσκετ.

Σε κάθε περίπτωση και οι δυο τους αποτελούν εγγύηση για την καλή εξέλιξη του νέου συλλογικού φορέα, δεδομένου ότι με την εμπειρία τους ως πρώην αθλητές, γνωρίζουν διεξοδικά και σε όλα τα επίπεδα τις ανάγκες του αθλητικού θεσμικού πλαισίου λειτουργίας και ταυτόχρονα είναι σε θέση να προγραμματίσουν και να υλοποιήσουν πλαίσια λειτουργίας  χωρίς περιορισμούς και εξαρτημένες δεσμεύσεις.

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αττικού Αθλητικού Ομίλου είναι ο Μέμος Ιωάννου και Αντιπρόεδρος, ο Φίλιππος Ταμπάκης.

Για τους ενδιαφερόμενους γονείς που θέλουν να εντάξουν τα παιδιά τους στην αθλητική οικογένεια της ALL NET Basketball Academy, οι εγγραφές ήδη ξεκίνησαν και σε ότι αφορά τις προπονήσεις, θα αρχίσουν την Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2018.

Πληροφορίες στην Γραμματεία του Συλλόγου στο Seven Sports Club, στον αριθμό τηλεφώνου 210 6030333.

Επίσης, μπορείτε όλα τα απογεύμετα να επισκεφθείτε το χώρο και να μιλήσετε με τους προπονητές από τις 18:00-20:00.

Δηλώσεις των δύο επικεφαλής του Αττικού Αθλητικού Ομίλου

Μέμος Ιωάννου

«Στόχος Ακαδημίας είναι η δημιουργία σχολής μπάσκετ, όπου κέντρο του προγράμματος θα είναι ο αθλητής και η βελτίωση του και σε δευτερεύουσα προτεραιότητα η πορεία των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου.

Επιπροσθέτως, ανεξαρτήτως της ικανότητας που θα αποκτήσουν οι αθλητές του Αττικού, είναι ελεύθεροι να αποχωρήσουν για να βελτιώσουν την καριέρα τους ανά πάσα στιγμή το θελήσουν.

Άλλωστε δεν φιλοδοξούμε να προχωρήσουμε στην δημιουργία αντρικού ή γυναικείου τμήματος.»

Φίλιππος Ταμπάκης

«Οι συνθήκες λειτουργίας του προγράμματος, οι εγκαταστάσεις και οι εξωτερικές μας συνεργασίες είναι όλα όσα βοηθούν έναν αθλητή στην απόφαση να βρεθεί κοντά μας.

Πιο αναλυτικά, όλες οι προπονήσεις θα γίνονται στα κλειστά γυμναστήρια του SEVEN SPORTS CLUB και με ολιγάριθμα τμήματα. Αθλίατρος, Φυσικοθεραπευτής, Παιδοψυχολόγος, Διατροφολόγος και Γυμναστής, θα μας πλαισιώσουν στην προετοιμασία των αθλητών μας , για την συμμετοχή τους στα υψηλά αγωνιστικά επίπεδα.

Η πολύπλευρη προσέγγιση κάθε παιδιού χωριστά, όχι μόνο στα τεχνικά χαρακτηριστικά του μπάσκετ, αλλά και σε όλη τη γκάμα των νοητικών και σωματικών δεξιοτήτων που συνθέτουν τον σύγχρονο αθλητή, θα είναι η κύρια προσπάθεια μας. Και όπως λέει και το μότο που ακολουθεί την νέα αυτή Ακαδημία BASKETBALL, «Ανακάλυψε τις δυνατότητες σου, βελτίωσε τις αδυναμίες σου».