Έγινε “το Πρώτο Βήμα” από τον Βασίλη Οικονόμου. Ανάγγειλε την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής

Με ανακοίνωσή του, ο Βουλευτής Αττικής κ. Βασίλης Οικονόμου “επισημοποίησε” την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής, αναγγέλλοντας ταυτόχρονα και την επωνυμία του συνδυασμού που θα ηγηθεί.

“Πρώτο Βήμα” ο τίτλος και στα επόμενα εικοσιτετράωρα θα γνωστοποιηθεί και το λογότυπο που θα χαρακτηρίζει την παράταξη. Στη δήλωση του, ο κ. Β. Οικονόμου, τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι “αναλάβαμε την πρωτοβουλία δημιουργίας μιας πλατιάς κοινωνικής συμμαχίας πολιτών σε ένα προοδευτικό, ενωτικό και πολυτασικό ψηφοδέλτιο.”

Ακολουθεί το περιεχόμενο της ανακοίνωσής του:

“Η Περιφέρεια Αττικής πρέπει να στηρίξει επιτέλους τους άνεργους, τους πιο αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας που δοκιμάζονται σκληρά από την κρίση, τη νέα γενιά, την μεσαία τάξη για να σταθεί στα πόδια της, για να ξαναμπεί μπροστά η οικονομία.

Η Περιφέρεια Αττικής είναι η πυξίδα για την πορεία εξόδου της χώρας από την κρίση.

Με προτεραιότητα αυτές τις κοινωνικές ανάγκες αναλάβαμε την πρωτοβουλία δημιουργίας μιας πλατιάς κοινωνικής συμμαχίας πολιτών σε ένα προοδευτικό, ενωτικό και πολυτασικό ψηφοδέλτιο.

Η προσπάθεια αυτή καρποφορεί και ως εκ τούτου ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για Περιφερειάρχης Αττικής κάνοντας το ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.

Διεκδικούμε την υποστήριξη της προσπάθειάς μας από όλους όσους βλέπουν ότι μέσα από μια Προοδευτική, Δημοκρατική και Οικολογική Συμμαχία για την Αττική, μέσα από τη διάθεση προσφοράς στην Αττική Κοινωνία, χωρίς κομματικές παρωπίδες, μπορούν να υπάρξουν πρακτικές λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας.

Η Αττική μπορεί και πρέπει να γίνει ένας τόπος όπου αξίζει να ζούμε. Σήμερα είναι σε μιζέρια και παρακμή. Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω τα πρόσωπα και τις πολιτικές του χθες. Ήρθε η ώρα να κάνουμε το ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ για την Αττική μας!”