Πεζοπορία στον Εθνικό Δρυμό Σουνίου από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατ. Αττικής και το Κ.Π.Ε Λαυρίου, την Κυριακή 7 Ιουνίου

«Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές 2015» από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Λαυρίου την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 από ώρα 09.30 π.μ. ως και 10.00 π.μ. με σημείο συνάντησης στην Εκκλησία Αγίας Τριάδας στην Καμάριζα, Εθνικός Δρυμός Σουνίου.

Πρόκειται για μια πολιτιστική διαδρομή που θα ακολουθήσει ένα μονοπάτι στον Εθνικό Δρυμό Σουνίου και θα καταλήξει στον αρχαιολογικό χώρο στη Σούριζα. Παράλληλα θα υπάρχουν θεατρικά δρώμενα και εκπαιδευτικό πρόγραμμα στον αρχαιολογικό χώρο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με το πρόγραμμα: θα ξεκινήσει πεζοπορία με αφετηρία την εκκλησία της Αγίας Τριάδας στον Εθνικό Δρυμό Σουνίου και με κατάληξη στον αρχαιολογικό χώρο των μεταλλουργικών εργαστηρίων στη Σούριζα.

Παρατήρηση-ξενάγηση στα αρχαία μεταλλουργικά εργαστήρια και μεταλλευτικά έργα στην κοιλάδα της Σούριζας, εντός του Εθνικού Δρυμού. Εκπαιδευτικές δράσεις και θεατρικά δρώμενα σε διάφορα σημεία της διαδρομής.

Απαραίτητα … σύνεργα: κλειστά παπούτσια, μακρύ παντελόνι, καπέλο, νερό, αντηλιακό.

Όσοι μπορείτε μη χάσετε την ευκαιρία.