Ακριβώς ένα μήνα πριν (22 Ιουνίου 2022) ο κ. Ζούτσος εγκαινίασε τη λειτουργία του εικονιζόμενου Πυροφυλάκιου στη Θέση “Λόφος Πηγής” στη Δέση Γέρακα. 

Δεδομένου ότι η περιοχή της Δέσης χτυπήθηκε σε τραγικό βαθμό από τη φωτιά της 20ης Ιουλίου 2022 με αρκετά καμένα σπίτια και επειδή, γνωρίζω καλά (πάρα πολύ καλά!) ότι σε τίποτε δεν χρησίμευσε τη νύχτα της μεγάλης καταστροφής,

ερωτώ, καλοπροαίρετα:
ποια σκοπιμότητα εξυπηρέτησε η τοποθέτηση του, πέραν των ψευδών εντυπώσεων που ως εικόνα υποστήριξε την ανακοίνωση απόκτησης του και της αυταπάτης ότι όλα σε επίπεδο πρόληψης είναι υπό έλεγχο;

Επειδή, φάγαμε πολλή κοροϊδία ως σήμερα, απαιτείται, σοβαρή, πειστική απάντηση….!

Δείτε τι έλεγε η ανακοίνωση του Δήμου Παλλήνης
στις 22 Ιουνίου 2022 για το εικονιζόμενο πυροφυλάκιο

“Σε λειτουργία τέθηκε από την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, το νέο Πυροφυλάκιο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παλλήνης, στη θέση «Λόφος Πηγής», στη Δέση Γέρακα κι έχει την δυνατότητα πανοραμικής επιτήρησης, όλου σχεδόν του Δήμου.

Το νέο Πυροφυλάκιο, τοποθετήθηκε από τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού (ΣΠΑΠ), σε θέση που υπέδειξε ο Δήμος Παλλήνης, ο οποίος διαμόρφωσε την οδική πρόσβαση.

Με το νέο Πυροφυλάκιο, το οποίο επιθεώρησαν την Τετάρτη 22/6, ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος και ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Βλάσης Σιώμος, προστίθεται ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα πυροπροστασίας του Δήμου Παλλήνης και του Πεντελικού Όρους.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Παλλήνης διαθέτει πλέον 5 σημεία φύλαξης, συν καθημερινές εποχούμενες περιπολίες, για τον έγκαιρο εντοπισμό τυχόν εστιών φωτιάς, ενώ πολύτιμη είναι και η βοήθεια των περιπολικών της Υπηρεσίας Φύλαξης του Δήμου Παλλήνης, που «χτενίζουν» κάθε βράδυ, όλον τον Δήμο.