Μεγαλοβδομαδιάτικος μικρός δείπνος..!

Εξ αριστερών, Σπύρος Κωνσταντάς, Γιώργος Κατσένης, στο κέντρο Θωμάς Μπακαλάκος, και Ειρήνη Κουνενάκη, του ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας.

 

Μεγαλοβδομαδιάτικος μικρός “μυστικός” δείπνος σε καφενείο της Παλλήνης και σε κοινή θέα!

Το τσίπουρο που καταναλώθηκε διευκόλυνε τις διεργασίες να εξελιχθούν σε συναινετικό κλίμα, με αλληλέγγυο πνεύμα και με εξ εκατέρωθεν διαβεβαιώσεις ότι ουδείς θα διαρρεύσει ό,τι συζητήθηκε και όσα συμφωνήθηκαν!

Εξ αριστερών, Σπύρος Κωνσταντάς, στο κέντρο Θωμάς Μπακαλάκος, διαχρονικός μουσουργός και επ΄ολίγον Κοινοτάρχης Ανθούσας και εκ δεξιών, Ειρήνη Κουνενάκη, του ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας.

Μεταξύ του πρώτου και του τρίτου, ο Γιώργος Κατσένης, στοχαζόμενος με κλειστούς οφθαλμούς αν τα όσα ακούει είναι αποσπάσματα σεναρίου κινηματογραφικής παραγωγής -που είναι και η δουλειά του- ή αποτελούν μικρά μέρη ονειρικής περιπλάνησης του!

Ο φακός αποτύπωσης της εικόνας, περιορισμένων τεχνικών δυνατοτήτων, δεν μπόρεσε να καταγράψει δημοτική σύμβουλο διπλής* προσωπικότητας, ιστάμενη εις το έναντι του καφενείου πεζοδρόμιο, παρακολουθώντας και καταγράφοντας τα συμβαίνοντα στο εσωτερικό της αίθουσας, “για να ΄χει να λέει…!”

____________________________

*Εκλέχθηκε με την παράταξη που το 2014 υποστηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και στο Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα, πολιτεύεται ως προέκταση του Κύριου Θανάση.