Γιώργος Ιωακειμίδης: θέλουμε μια αυτοδιοίκηση που δεν θα ταυτίζεται με την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση

Συνθετικός και αποστασιοποιημένος από κομματικούς και κυβερνητικούς εναγκαλισμούς ο λόγος του επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αυτοδιοίκηση», Δημάρχου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Γιώργου Ιωακειμίδη, στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ.

«Δεν επιθυμούμε –δήλωσε μεταξύ άλλων- να δώσουμε άλλο χρόνο αδράνειας και προσαρμογής στην κυβερνητική πολιτική» καταλήγοντας με την επισήμανση ότι «δεν θα επικροτήσουμε την εναπόθεση του συνόλου της πολιτικής στην τοπική αυτοδιοίκηση παραπέμποντας στον νέο Καλλικράτη και παραβλέποντας τις σύγχρονες καθημερινές πληγές των Δήμων…»

Αναφερόμενος ο κ. Γ. Ιωακειμίδης στο σύνθημα του Συνεδρίου, «Αναλαμβάνουμε την ευθύνη, Χτίζουμε την Ελλάδα από την Αρχή» αναρωτήθηκε «γιατί θέλουμε να κάνουμε μία στόχευση με κέντρο τη χώρα, αφού, όλοι μας, αν κτίσουμε το Δήμο μας καλά, θα ωφεληθεί η χώρα. Άλλωστε –κατέληξε– αυτό είναι το καθήκον μας κι αυτό επιλέξαμε να κάνουμε…»

Στο αναρτημένο video, μπορείτε να παρακολουθήσετε το σύνολο της ομιλίας του κ. Γ. Ιωακειμίδη, η οποία, αξίζει να αναφερθεί, έτυχε ευρείας αποδοχής από το σώμα των συνέδρων.