Επιλογή … χαμηλού βαρομετρικού αλλά … υψηλού ρίσκου για τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Αντώνη Γάκη. Ανεξαρτητοποιήθηκε και γίνεται αρχηγός δικής του παράταξης…

gakis
gakis

Περίπου 4 μήνες πριν την διενέργεια των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Αντώνης Γάκηςστην φωτογρ. με τον περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό– επέλεξε να αποχωρήσει από την παράταξη με την οποία εκλέχθηκε, να διατηρήσει την έδρα του και να αναγγείλλει τη δημιουργία συνδυασμού, του οποίου θα ηγηθεί ο ίδιος, διεκδικώντας μια … “καλή τύχη” στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Στις προθέσεις του κ. Α. Γάκη είναι η συγκρότηση αυτοδιοικητικού σχήματος από νέα σε ηλικία άτομα –ο ίδιος γεννήθηκε το 1980 στην Παλαιά Φώκαια- και δεδομένων των …πάγιων, υψηλών φιλοδοξιών του, να μπορεί να ελπίζει ότι “με ένα αξιόμαχο σχήμα οι κάλπες να τον πάνε ψηλά…”
Η απόφαση για την υλοποίηση του καθ΄όλα ριψοκίνδυνου εγχειρήματος που από το “βάρος του”, μάλλον .. παγώνει η “Ανάσα” (είναι ο τίτλος της νέας παράταξης) αναγγέλθηκε από τον ίδιο και στη δήλωση του αναφέρει:
“Καθώς η παρούσα αυτοδιοικητική περίοδος οδεύει προς το τέλος της , έρχομαι να δηλώσω ότι , στην επομένη περίοδο θα διεκδικήσω την ψήφο των πολιτών της Περιφέρειας Αττικής κάτω από την σημαία νέας αυτοδιοικητικης κίνησης .

Κατά συνέπεια για λόγους δεοντολογίας ανεξαρτητοποιούμαι από την παράταξη «Αττική , με έργο πάμε μπροστά » με επικεφαλής τον Γιαννη Σγουρο , στην όποια συμμετείχα μέχρι σήμερα και παραιτούμαι από όλες τις θέσεις στις οποίες είχα οριστεί ως εκπρόσωπος της .
Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους και τον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό για την μέχρι σήμερα άψογη και καρποφόρα συνεργασία μας και εύχομαι για όλους μας καλή επιτυχία στους στόχους μας .
Η Νέα Γενιά μπορεί και θα Κερδίσει την ΑΝΑΣΑ που μας έχουν κόψει!!”

Ο κ. Αντώνης Γάκης, είναι πτυχιούχος του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του πανεπιστημίου Πειραιά και εργάζεται ως καθηγητής σε γνωστό ιδιωτικό εκπαιδευτικό συγκρότημα, εντος των διοικητικών ορίων του Δήμου Παλλήνης.
Στις εκλογές του 2010 “έπιασε” υψηλή θέση στην περιφερειακή ενότητα Ανατολικής Αττικής, εξασφαλίζοντας 4.975 σταυρούς.