Σειρά επαφών με πολίτες από Ραφήνα και Πικέρμι ξεκίνησε ο υπ. Δήμαρχος, Θανάσης Αδαμόπουλος

Θανάσης Αδαμόπουλος

Επαφές με εκτεταμένο κύκλο συμπολιτών του, άρχισε με το ξεκίνημα του Φεβρουαρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, πρώην Κοινοτάρχης Πικερμίου, κ. Αθανάσιος Αδαμόπουλος με στόχο να αξιοποιήσει παραγωγικά το χρόνο και σε σύντομο διάστημα να «κλειδώσει» οργανωτικά τον κεντρικό “πυρήνα” των ατόμων που θα στελεχώσουν τα δύο ψηφοδέλτια του συνδυασμού του. Το ένα για το Δημοτικό Συμβούλιο και το άλλο για το Τοπικό.

Ο ζητούμενος αριθμός και για τα δύο ψηφοδέλτια είναι περίπου 65 άτομα και η ευθύνη του κ. Α. Αδαμόπουλου συνίσταται να επιλέξει αξιολογικά και αντιπροσωπευτικά από ένα αριθμό περίπου 100 ατόμων, το στελεχιακό δυναμικό που θα «τρέξει» να αναδείξει τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού ως τις εκλογές.

Παράλληλα, ο κ. Α. Αδαμόπουλος ξεκίνησε σειρά προσωπικών επαφών με πολίτες από Ραφήνα και Πικέρμι, προς τους οποίους, επί του παρόντος, αρκείται να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ηγηθεί συνδυασμού και να διεκδικήσει τη Δημοτική Αρχή του Δήμου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη “να ξαναποκτήσουν οι πόλεις μας το ανθρώπινο πρόσωπό τους.”

Για την υποστήριξη της καθημερινής αυτής επιλογής του, ήδη λειτουργούν τα γραφεία του συνδυασμού “Συμμαχία Δημιουργίας” και στις δύο δημοτικές ενότητες.

Στη Ραφήνα επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 35, δίπλα στο Stage – τηλ.: 22940.22120, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 17.00 ως 20.30 και το Σαββατοκύριακο, 11 π.μ. ως 14.00

Στο Πικέρμι, επί της Λεωφ. Μαραθώνος 27, στο εμπορικό κέντρο, τηλέφ. 210 – 6038186, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 17.00 με 20.30.