Συνάντηση εργασίας των στελεχών της «Νέας Αυτοδιοίκησης» στην Καισαριανή

Στιγμιότυπο από τμήμα αιρετών της "Νέας Αυτοδιοίκησης" που συμμετείχαν στην συγκέντρωση της παράταξης

Συνάντηση των στελεχών της «Νέας Αυτοδιοίκησης» στην Καισαριανή με αντικείμενο συζήτησης κρίσιμα ζητήματα σε σχέση με τη λειτουργία των Δήμων και τα οικονομικά αδιέξοδα στα οποία οδηγούνται με αφορμή τα μειωμένα έσοδα τους και το μεγάλο ενεργειακό κόστος που καλούνται να αντιμετωπίσουν, ειδικότερα οι σχολικές επιτροπές.  

Στην συνάντηση εργασίας παραβρέθηκαν 35 αυτοδιοικητικά στελέχη της παράταξης μεταξύ των οποίων σχεδόν όλοι οι Δήμαρχοι -απουσίαζε μόνο ο Ανδρέας Κονδύλης, Δήμαρχος Αλίμου, συμμετείχε την ίδια ημέρα στην συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών (ΕτΠ) στις Βρυξέλλες- και πολλοί αιρετοί (Αντιδήμαρχοι και Δημ. Σύμβουλοι) από Δήμους εντός και εκτός λεκανοπεδίου.

Η συνάντηση -η 7η από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019- έγινε στην Καισαριανή με οικοδεσπότη τον Δήμαρχο Χρήστο Βοσκόπουλο και ολοκληρώθηκε με δείπνο μετά μουσικής.
Μίλησαν, ο Δήμαρχος Καισαριανής και ο επικεφαλής της «Νέας Αυτοδιοίκησης, Γιώργος Ιωακειμίδης, Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη κι ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση εμπειριών από τα προβλήματα που διαχειρίζονται οι ίδιοι στους Δήμους τους. (μειωμένα έσοδα, «τέλος ταφής», «Αντώνης Τρίτσης», κ.ά.)

Στις επιμέρους επισημάνσεις που έγιναν στη διάρκεια των εργασιών, τονίστηκαν μεταξύ άλλων, η συνεκτικότητα της αυτοδιοικητικής ομάδας, η συναντίληψη που χαρακτηρίζει τα στελέχη της σε ό,τι αφορά τα «βήματα» που πρέπει να ακολουθήσουν για να επισπευσθούν τα αναπτυξιακά έργα στους Δήμους και τέλος, το έλλειμμα ισότιμης αντιμετώπισης Δήμων εντός και εκτός Αττικής από την κεντρική διοίκηση.

Σε ενδιάμεσο της συνάντησης χρόνο, «κόπηκε» η βασιλόπιτα του 2022 με τον Δήμαρχο Καισαριανής να είναι ο αποδέκτης του νομίσματος!