Στελεχώνονται εντός των ημερών τα Ιατρεία ΙΚΑ Παλλήνης

Θετική κατάληξη είχε σήμερα το αίτημα της Δημοτικής Αρχής Παλλήνης για στελέχωση των Ιατρείων του ΙΚΑ στο Δήμο Παλλήνης.

Ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Ζούτσος επισκέφθηκε τον υπουργό Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, του εξέθεσε τα προβλήματα που έχουν προκληθεί στις τρεις δημοτικές ενότητες του Δήμου από την απουσία γιατρών του ΙΚΑ και ζήτησε την παρέμβασή του για άμεση επίλυση του προβλήματος.

Ο κ. Π. Κουρουμπλής, υιοθέτησε το αίτημα του Δημάρχου και δρομολόγησε την προβλεπόμενη διαδικασία με τη δέσμευση, οι γιατροί να αναλάβουν υπηρεσία σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Υποστηρικτικά προς το αίτημα της Δημοτικής Αρχής παρενέβη και η κ. Χρυσάνθη Κισκήρα, υποδιοικήτρια 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής, η οποία συνομίλησε με τον κ. υπουργό στο χρόνο της συνάντησής του με τον κ. Α. Ζούτσο.

Αξιοποιώντας ο κ. Α. Ζούτσος την ευκαιρία της συνάντησης του με τον κ. υπουργό, έθεσε υπόψη του και ένα ακόμη (παλιό) αίτημα του Δήμου Παλλήνης αναφορικά με τη λειτουργία των Δημοτικών Ιατρείων του. Να δοθεί κωδικός συνταγογράφησης για τα Δημοτικά Ιατρεία που είναι στελεχωμένα με εθελοντές γιατρούς.

Τέλος και σε ότι αφορά το Ιατρείο ΙΚΑ στη δημοτική ενότητα Παλλήνης,(στο συγκρότημα Εργατικών Κατοικιών “Γρηγόρης Λαμπράκης”) σημειώνεται ότι παραμένει από τον Φεβρουάριο του 2014 ως και σήμερα κλειστό με επιλογή του ΙΚΑ.