Στο ψηφοδέλτιο του υποψ. Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρού, Χάρης Δαμάσκος και Παύλος Καμάρας!

Ανακοινώνονται τις επόμενες ώρες από τον Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Σγουρό δύο ακόμη ονόματα υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών στο λεκανοπέδιο Αττικής. Πρόκειται για τους κ.κ. Χάρη Δαμάσκο και Παύλο Καμάρα, ο πρώτος για την Βόρεια Αττική και ο δεύτερος για την Ανατολική Αττική, αμφότεροι προερχόμενοι από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Χ. Δαμάσκος, (στην φωτογρ. αριστερά) είναι πολιτικός μηχανικός, περιφερειακός σύμβουλος εκλεγείς το 2010 με τον συνδυασμό του κ. Β. Κικίλια και αντινομάρχης Ανατολικής Αττικής στην τελευταία θητεία του κ. Λεωνίδα Κουρή.(2007-2010).

Ο κ. Παύλος Καμάρας, (στην φωτογρ. δεξιά) είναι Πολιτικός Μηχανικός με ειδικότητα Συγκοινωνιολόγου, πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής και Δήμαρχος Πεύκης από το 1995 ως και το 2006.

Χθες, ανακοινώθηκε και η συμμετοχή του κ. Παναγιώτη (Τάκη) Χριστόπουλου από τα Σπάτα-Αρτέμιδα, ως υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Ανατ. Αττικής. Ο κ. Π.Χριστόπουλος, οικονομολόγος, ήταν επί σειρά ετών γραμματέας της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ στην περιοχή της Αρτέμιδας.(στην φωτογρ. με τον κ. Γ. Σγουρό)

Σε ότι αφορά την διεύρυνση του κ. Γ. Σγουρού στον πολιτικό χώρο της Ν.Δ. προηγήθηκε η αναγγελία προσχώρησης του ως πρότινος Δημάρχου Βύρωνα, κ. Νίκου Χαρδαλιά η υποψηφιότητα του οποίου προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του κ. Γ. Κουμουτσάκου.

Υπενθυμίζεται ότι στους ήδη συμμετέχοντες από την ευρύτερη περιοχή μας στο ψηφοδέλτιο του κ. Γ. Σγουρού είναι ο περιφερειακός Σύμβουλος από τα Γλυκά Νερά κ. Δημοσθένης Μπαρούτας, (φωτογραφία) επίσης από την ίδια περιοχή ο κ. Ε. Αλμπάνης, ο κ. Γιάννης Σμέρος από την Παλλήνη και η κ. Ηλέκτρα Παπαδημητρίου από το Πικέρμι, πρώην κοινοτική σύμβουλος επί προεδρίας Θανάση Αδαμόπουλου και αντιδήμαρχος για ένα έτος του Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου, κ. Γ. Χριστόπουλου.

Σε ότι αφορά τον συνδυασμό του κ. Γιώργου Κουμουτσάκου, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής είναι ο κ. Πάρης Ευαγγελίου, από το Μαρκόπουλο, Αττικής, Αντινομάρχης επί θητείας κ. Λ. Κουρή.