Συνάντηση εργασίας Προέδρου Π.Ε.Δ.Α. Γιώργου Ιωακειμίδη & Δημάρχου Κρωπίας, Δημήτρη Κιούση

Δημήτρης Κιούσης και Γιώργος Ιωακειμίδης

Το Δήμαρχο Κρωπίας, κ. Δημήτρη Κιούση επισκέφθηκε στο Δημαρχείο της πόλης ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, κ. Γιώργος Ιωακειμίδης στο πλαίσιο αλληλοενημέρωσης για τοπικά και γενικότερα αυτοδιοικητικά ζητήματα, εν όψει και των εξελίξεων που θα προκύψουν από την γνωστοποίηση, εκ μέρους του υπουργού Εσωτερικών, του νομοσχεδίου διοικητικής μεταρρύθμισης. 

Ο κ. Δ. Κιούσης αναφέρθηκε στην έλλειψη βασικών υποδομών όπως, η αποχέτευση ακαθάρτων και ομβρίων, τα δίκτυα ύδρευσης και τα σχολικά κτίρια για την επίλυση των οποίων, καταβάλλεται συστηματική πολύχρονη προσπάθεια με πολλές αντιξοότητες συμπεριλαμβανομένης της γραφειοκρατίας που εξακολουθεί να χαρακτηρίζει τη λειτουργία της κεντρικής διοίκησης κυρίως της αποκεντρωμένης διοίκησης.

Αναφερόμενος ο Δήμαρχος Κρωπίας,  στο πρόσφατο Αναπτυξιακό Συνέδριο Ανατολικής Αττικής τόνισε ότι «πήραμε αρκετές υποσχέσεις και θέλω να ελπίζω ότι κάποια πράγματα θα επιλυθούν στο άμεσο μέλλον.»

Ο κ. Δημ. Κιούσης, εξέφρασε στον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ.Α. την ικανοποίηση του για «τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει από τον περασμένο Ιανουάριο και μέχρι σήμερα, ιδιαίτερα αυτές  με τις συναντήσεις των Δημάρχων της Αττικής με τους Υπουργούς και την απευθείας ακρόαση και συζήτηση των προβλημάτων των Δήμων τους…»

Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α. Γιώργος Ιωακειμίδης έθεσε στη διάθεση του Δημάρχου Κρωπίας την προσωπική συνδρομή του στην αντιμετώπιση κάποιων ανεπίλυτων μέχρι σήμερα προβλημάτων, επιβαρυμένων από το παρωχημένο νομοθετικό πλαίσιο και παράλληλα τον ενημέρωσε για μια σειρά προγραμματισμένων πρωτοβουλιών σε σχέση με την ποιοτική αναβάθμιση της λειτουργικότητας των Δήμων.

Οι δηλώσεις των δύο αυτοδιοικητικών

https://youtu.be/wIYYmplQfRM