Συνεδριάζει αύριο στη Θεσσαλονίκη το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ. Θα προηγηθεί συνέντευξη Γ. Πατούλη & Απ. Τιτζικώστα

Κοινή Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη (Βας. Όλγας 198), πρόκειται να παραχωρήσουν, αύριο, Πέμπτη 21 Ιουνίου ώρα 12.00 μ.μ ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απ. Τζιτζικώστα, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας, Λ.Κυρίζογλου. 

 

Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την επικείμενη κατάθεση του Νομοσχεδίου «Κλεισθένης Ι» από το Υπουργείο Εσωτερικών, τις εξελίξεις στο Μακεδονικό ζήτημα καθώς και “την οικονομική ασφυξία που προκαλούν στην Αυτοδιοίκηση τα όσα προβλέπονται στο Μεσοπρόθεσμο.”

Παρεμβάσεις θα κάνουν ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας κ. Γ. Βοσκόπουλος, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Αν. Μακεδονίας κ. Ε. Λαμπάκης, ενώ θα παραβρεθούν ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γ. Καραγιάννης, ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ κ. Γιώργος Ιωακειμίδης και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου, κ. Ι. Λώλος

Μετά τη συνέντευξη τύπου και ώρα 14:00, στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ.