Οι εκδόσεις Οσελότος παρουσιάζουν στην Ανθούσα το βιβλίο του Θοδωρή Αδαμάκου «Η κιβωτός των σπόρων»

Μια ξεχωριστή έκδοση υπό τον τίτλο “Η κιβωτός των σπόρων” πρόκειται να παρουσιάσουν αύριο, Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018 ώρα 12:30 στο Cafe Polis14 (Λεωφ. Ανθούσας 14, Ανθούσα) οι εκδόσεις Οσελότος και ο συγγραφέας -συμπολίτης μας- Θοδωρής Αδαμάκος.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Γιώργος Μποζάς, διπλωματούχος βυζαντινής μουσικής και ο συγγραφέας.

Ο Θοδωρής Αδαμάκος γεννήθηκε το 1984 και μεγάλωσε στην Ανθούσα. Αποφοίτησε το 2003 από τη ΣΤΥΑ ως μηχανικός αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας και δουλεύει μέχρι σήμερα στα μεταγωγικά αεροσκάφη C-130, στην 112 ΠΜ της Ελευσίνας.

Λίγα λόγια το βιβλίο του Θοδωρή Αδαμάκου

Πρωταγωνιστική μορφή της ιστορίας του Θοδωρή Αδαμάκου, ο Συμεών. Ένας άνθρωπος ο οποίος δύο χρόνια μετά τον αναπάντεχο θάνατο της γυναίκας του, αποφασίζει να αφήσει πίσω του την αδιάφορη καθημερινότητα της πρωτεύουσας, να εγκατασταθεί στο χωριό του και να στραφεί σιγά σιγά σε έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής με τη βοήθεια ενός καινούργιου φίλου.

Η ιστορία του Συμεών ζωντανεύει ακόμη περισσότερο μέσα απ’ τη μουσική που έχει φτιαχτεί για κάθε της κεφάλαιο ξεχωριστά από τον πολλά υποσχόμενο συγγραφέα, στοιχείο που αναδεικνύει με ιδιαίτερα χαρακτηριστικό τρόπο την καλά επιμελημένη έκδοση.

Ο συγγραφέας με δεξιότεχνο τρόπο αναδεικνύει μέσα από τις σελίδες της εκτεινόμενης ιστορίας του, μεταξύ άλλων, τη σπουδαιότητα των φυσικών σπόρων, της φυσικής διατροφής, της άσκησης και μιας αισιόδοξης αντίληψης που εξελίσσεται διαρκώς.

Προσεγγίζει πολύπτυχα ζητήματα όπως ο ρόλος της ανθρώπινης καρδιάς, η λειτουργία των κυττάρων, η κατάθλιψη, ο έρωτας, η παρασκευή ενός προζυμένιου ψωμιού, η σημασία της γείωσης, η εντροπία, το τοποειδές πεδίο, η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής, τα προφητικά όνειρα και άλλα ενδιαφέροντα.

Βρείτε το χρόνο να τον ακούσετε αύριο στην εκδήλωση παρουσίασης της πρώτης τυπωμένης συγγραφικής δουλειάς του και φροντίστε να αναζητήσετε από μεθαύριο το βιβλίο του, αξίζει να «ταξιδέψετε» μαζί του!