Τον Δήμαρχο Παλλήνης επισκέφθηκε στο Δημαρχείο, ο υποψ. Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Ιωακειμίδης

Τον Δήμαρχο Παλλήνης, Θανάση Ζούτσο επισκέφθηκε στο Δημαρχείο της πόλης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Ιωακειμίδης, Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων συναντήσεων του με τους Δημάρχους της Αττικής.  

Ο κ. Γ. Ιωακειμίδης ενημέρωσε τον Δήμαρχο Παλλήνης για τους προγραμματικούς στόχους που προτίθεται να αναπτύξει στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις εκκρεμότητες που επιβραδύνουν την ανάπτυξη της Ανατολικής Αττικής.

Ο κ. Α. Ζούτσος με τη σειρά του αναφέρθηκε στα έργα που είναι υπό εξέλιξη στο Δήμο του και αναφερόμενος στην προσωπικότητα του Γιώργου Ιωακειμίδη, δήλωσε εντυπωσιασμένος «από το εύρος της γνώσης του συνομιλητή του για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ανατολική Αττική.»

Αποχωρώντας από το Δημαρχείο Παλλήνης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Ιωακειμίδης, δήλωσε στον «Νεολόγο»:

«Είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ το Δήμαρχο Παλλήνης κ. Θανάση Ζούτσο και να συζητήσω μαζί του όλα τα προβλήματα που αφορούν την περιοχή του.

Αποχέτευση, έλλειψη προσωπικού, οικονομική ασφυξία και κυρίως την απαράδεκτη στάση της πολιτείας όλα τα χρόνια απέναντι στην αυτοδιοίκηση.

Με τον Θανάση, συνυπήρξαμε μαζί για 5 χρόνια στην ίδια παράταξη στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ και μας ενώνουν οι κοινοί αγώνες για μια διαφορετική αυτοδιοίκηση.»