Συνελήφθησαν σε Ανθούσα, Δροσιά & Μαρούσι τρεις διακινητές κοκαΐνης

Ένας σχεδιαστής μόδας στη Δροσιά, ένας πιλότος στην Ανθούσα και ένας φωτογράφος στο Μαρούσι συνελήφθησαν στις οικίες τους από τη δίωξη ναρκωτικών Καλαμάτας για διακίνηση κοκαΐνης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, διακινούσαν την κοκαΐνη σε καλλιτέχνες, τραγουδιστές και σεφ.

Η επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν και αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής και της Ο.Π.Κ.Ε., επικεντρώθηκε στα σπίτια ενός 43χρονου γνωστού σχεδιαστή μόδας στην Δροσιά, ενός 45χρονου πιλότου στην Ανθούσα και ενός 34χρονου αλλοδαπού φωτογράφου στο Μαρούσι, τα οποία χρησιμοποιούνταν για την αποθήκευση της κοκαΐνης που διακινούσαν έναντι 70 ευρώ το γραμμάριο σε πασίγνωστους καλλιτέχνες, τραγουδιστές, σεφ και δημοσιογράφους!

Στο σπίτι του σχεδιαστή κατασχέθηκαν 102,4 γραμμάρια κοκαΐνης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 30,9 γραμμάρια μιας ουσίας η χημική σύσταση της οποίας εξετάζεται, δύο ζυγαριές ακριβείας, τρία κινητά και 2.715 ευρώ.

Η ποσότητα της κοκαϊνης που κατασχέθηκε στα σπίτια των τριών συλληφθέντων

Στο σπίτι του αλλοδαπού βρέθηκαν 663 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, τέσσερα κινητά και 5.855 ευρώ, ενώ στο σπίτι του πιλότου στην Ανθούσα, βρέθηκαν 29 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, δύο κινητά, 784 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και τρία πιστόλια που εστάλησαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για βαλλιστική εξέταση, από τα οποία το ένα είχε κλαπεί από αστυνομικό το 2014 στην Κρήτη!

Όπως έγινε γνωστό, ο φωτογράφος προφυλακίστηκε, ο πιλότος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ για τον σχεδιαστή μόδας υπήρξε διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα και για την προφυλάκισή του ή όχι θα αποφασίσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών.