Πέντε εμπρησμοί αυτοκινήτων στην Κάντζα τις μεταμεσονύκτιες ώρες

Άγνωστοι δράστες, πυρπόλησαν τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες στην περιοχή της Κάντζας Παλλήνης τέσσερα Ι.Χ. αυτοκίνητα και ένα ημιφορτηγό όχημα και πριν αντιληφθούν οι περίοικοι “τι ακριβώς συμβαίνει” εξαφανίστηκαν με μοτοσικλέτα χαμηλού κυβισμού.

Τα οχήματα ήταν σταθμευμένα επί των οδών Λεονταρίου και Γαλήνης Πυθαγόρα, Ασκληπιού και Κλεομένους, όλα ιδιοκτησίας κατοίκων της περιοχής.

Τα κίνητρα των δραστών -σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ήταν δύο και μάλλον νεαρής ηλικίας- παραμένουν άγνωστα και μόνο εικασίες αυτές τις ώρες μπορούν να διατυπωθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Ν” η υποδιεύθυνση Ασφάλειας θα αναζητήσει μαγνητοσκοπημένο υλικό από βιντεοκάμερες προστασίας στους δρόμους που πυρπολήθηκαν τα πέντε αυτοκίνητα δίχως, όμως, πολλές προσδοκίες γιατί θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι οι δράστες κινήθηκαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Οι φωτιές κατασβέστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και με την ολοκλήρωση της παρέμβασης της, διαπιστώθηκε η ολική καταστροφή και των πέντε οχημάτων.

Για τους εμπρησμούς διεξάγεται προανάκριση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία.

(Το Video προέρχεται από κάτοικο της περιοχής)