Νεκρός εντοπίστηκε ο Σταύρος Δογιάκης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα

Σε αυτοκτονία οδηγούν τα πρώτα ευρήματα της αστυνομίας μετά τον εντοπισμό της σορού του ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» Σταύρου Δογιάκη, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης. σε ημιδασώδη τοποθεσία μεταξύ των Γλυκών Νερών και της Αγίας Παρασκευής.

Ο Σταύρος Δογιάκης έφερε τραύμα στο κεφάλι από πιστόλι των 9mm που βρέθηκε πεσμένο δίπλα του.

Το βράδυ της Κυριακής, ο επιχειρηματίας είχε εξαφανιστεί αφήνοντας σημείωμα με το οποίο όριζε κληρονόμο τον αδερφό του. Προηγουμένως ίχε τηλεφωνήσει και στη γυναίκα του για να πληροφορηθεί εάν η μητέρα του είχε πάρει τα φάρμακά της. Ο επιχειρηματίας εξαφανίστηκε αφού πρώτα είχε παραστεί καλεσμένος σε έναν γάμο. Μετά χάθηκαν τα ίχνη του.

«Τα αφήνω όλα στον αγαπημένο μου αδελφό…». Αυτές τις λίγες λέξεις έγραφε στο σημείωμα που είχε αφήσει στην τραπεζαρία του σπιτιού του στα Γλυκά Νερά ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, το κινητό τηλέφωνο του οποίου φαίνεται ότι έκλεισε λίγο πριν τις 4 το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον του Σταύρου Δογιάκη που περιήλθαν σε γνώση του «Νεολόγου», ο 53χρονος επιχειρηματίας φέρεται «να ήταν αποφασισμένος να δώσει τέλος στη ζωή του. Σαν κάτι να τον βασάνιζε τον τελευταίο μήνα» υποστηρίζει φίλος του που είχε συχνή επικοινωνία μαζί του.«Ο Σταύρος -υποστηρίζει η ίδια πηγή- δειχνε ιδιαίτερα στεναχωρημένος, είχε χάσει το κέφι του, ωστόσο δεν ανοιγότανε και απέφευγε τις κουβέντες για ό,τι τον απασχολούσε.»

Στο μεταξύ, υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα, με κυριότερο το γιατί επέλεξε να αφήσει στον αδερφό του, Νίκο, το χειρόγραφο σημείωμα γνωστοποιώντας του ότι του αφήνει την περιουσία του ενώ στην οικογένεια δεν υπήρχαν άλλοι κληρονόμοι.

Ήταν μόνο αυτός και ο αδερφός του, ο Νίκος. Μαζί δημιούργησαν από το μηδέν, κυριολεκτικά, μια καθόλα επιτυχημένη ταβέρνα στην καρδιά της Κάντζας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ταβέρνα «Κρητικός» συγκαταλέγεται στις παλαιότερες σε λειτουργία επιχειρήσεις εστίασης στην περιοχή της Κάντζας και ήταν στις προτιμήσεις πολλών κατοίκων της Παλλήνης και όχι μόνο, κυρίως τους θερινούς μήνες κατά τις βραδινές ώρες με τα τραπέζια στον αύλειο χώρο του καταστήματος.

Υπενθυμίζεται ότι στην συγκεκριμένη ταβέρνα είχε δολοφονηθεί τα μεσάνυχτα της Πρωτομαγιάς του 2018 ο πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Σπύρος Παπαχρήστος, δίχως μέχρι και σήμερα να έχουν συλληφθεί οι δράστες.