Γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής των Μεσογείων κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της κόρης του!

53χρονος άνδρας με επιχειρηματική δράση στην περιοχή μας συνελήφθη για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 14χρονης κόρης του!

Ο καταγγελλόμενος (γνωστός στην τοπική κοινωνία με επιχειρηματική δράση στο χώρο του σπιτιού στην περιοχή των Μεσογείων) ήδη οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη και δεν είναι η πρώτη φορά!

Είχε ασελγήσει σε βάρος ανήλικης έναντι αμοιβής και στην ποινή που του επιβλήθηκε από το Δικαστήριο ήταν και η παροχή κοινωνικού έργου σε Δήμο της περιοχής μας!

Τις ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης του κατήγγειλε η μητέρα της στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Αττικής

Η αποκρουστική ιστορία ξεκινά πριν περίπου τρία χρόνια όταν το μικρό κορίτσι πήγαινε κάποιες φορές στο σπίτι του πατέρα της, καθώς οι γονείς της είχαν χωρίσει.

«Κάθε φορά που πήγαινα σπίτι ο μπαμπάς, με έβαζε να καθίσω πάνω στα γεννητικά του όργανα» φέρεται να είπε η ανήλικη. Στη συνέχεια, και μετά από πολύ προσεκτική προσέγγιση από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, φέρεται να τους αποκάλυψε ότι «υπήρξε και προσπάθεια σεξουαλικής πράξης που όμως δεν ολοκληρώθηκε», αλλά δεν μπορούσε να προσδιορίσει ακριβώς το πότε έγινε αυτό. Έπρεπε να περάσουν σχεδόν τρία χρόνια μέχρι το μικρό παιδί να βρει το κουράγιο και να εξιστορήσει στη μητέρα της όσα είχαν συμβεί.

Σε βάρος του 53χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και τελικά συνελήφθη αφού είχε εξαφανιστεί για περίπου 15 μέρες.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι για «γενετήσιες πράξεις κατ εξακολούθηση με ανήλικη, μεταξύ συγγενών» και νωρίς το πρωί οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Ο 53χρονος, που έχει επιχειρηματική δραστηριότητα στον χώρο του σπιτιού, είναι πολύ γνωστό πρόσωπο στην τοπική κοινωνία. Μάλιστα, είχε αναπτύξει και κοινωνικό έργο σε δήμο της περιοχής αλλά φαίνεται ότι αδιαφόρησε για την παροιμία «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού».

Ειδικότερα, στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για παρόμοιο αδίκημα και συγκεκριμένα για «ασέλγεια σε βάρος ανήλικης έναντι αμοιβής». Τότε το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν υπάλληλος στην εταιρία που διατηρεί.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων συνεχίζουν την έρευνα τους για τυχόν και άλλα θύματα και δεν αποκλείεται να ζητήσουν και δημοσιοποίηση των στοιχείων του 53χρονου.