Ενέδρα θανάτου σε 60χρονο υπάλληλο του Κέντρου Υγείας Καλυβίων. Βρέθηκε δολοφονημένος στο αυτοκίνητο του

Κέντρο Υγείας Καλυβίων

Ενέδρα θανάτου έστησαν άγνωστοι σε 60χρονο υπάλληλο του Κέντρου Υγείας Καλυβίων.

Ο άτυχος άνδρας που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στο υπόγειο πάρκινγκ του Κέντρου Υγείας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του από συναδέλφους του περίπου στις 9 σήμερα το πρωί.

Ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες, όπως όλα δείχνουν έστησαν ενέδρα στον άτυχο άνδρα και όταν εκείνος μπήκε στο γκαράζ τον πυροβόλησαν:

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει δεχθεί τρεις σφαίρες στο κεφάλι. Στο σημείο του εγκλήματος βρέθηκαν αντίστοιχοι κάλυκες.

Η αστυνομία αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας και παράλληλα ερευνά στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον αναζητώντας πληροφορίες που θα της επιτρέψουν να βρει την “άκρη του νήματος”.

Στην κατοχή του θύματος βρέθηκαν κινητά και χρήματα.

O 60εξηντάχρονος υπάλληλος, έμενε στο Κορωπί, ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Περιγράφεται ως ένας ιδιαίτερα συνεπής στη δουλειά του και φιλήσυχος άνθρωπος. Έτσι, οι συνάδελφοί του ανησύχησαν όταν είδαν ότι δεν είχε φτάσει στο γραφείο του και επικοινώνησαν με το σπίτι του.

Η σύζυγός του τους είπε ότι είχε φύγει κανονικά για τη δουλειά του. Τότε, μία συνάδελφός του κατέβηκε στο γκαράζ και τον είδε πεσμένο μέσα στο αυτοκίνητό του.

Επειδή είχε υπέρταση νόμισε ότι μπορεί να είχε υποστεί έμφραγμα. Ωστόσο, πλησιάζοντας είδε τα αίματα και κάλεσε άμεσα σε βοήθεια.