Δήμαρχος Κρωπίας για τρίτη θητεία και με υψηλό ποσοστό, ο Δημήτρης Κιούσης. Ποιοι Δημ. Σύμβουλοι εκλέγονται

Δημήτρης Κιούσης

Για τρίτη κατά σειρά τετραετία και με το ιδιαίτερα μεγάλο εκλογικό ποσοστό του 70,59%, οι πολίτες του Δήμου Κρωπίας εξέλεξαν για Δήμαρχο τους και πάλι από την πρώτη Κυριακή, τον Δημήτρη Κιούση.

Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο -αντίστοιχο ποσοστό είχε αναδειχθεί και στις δημοτικές εκλογές του 2014- και φυσικά διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο με τις 23 έδρες (από τις 33) που του δίνει το υψηλό ποσοστό της επιτυχίας του.

Μετά την εκλογή του ο επανεκλεγείς Δήμαρχος, Δημήτρης Κιούσης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστώ τους πολίτες του Δήμου Κρωπίας για την ηχηρή απάντηση που έδωσαν σε όσους επιχείρησαν να απαξιώσουν τα μεγάλα έργα υποδομής που γίνονται στην πόλη και τους οικισμούς. Σε όσους προπαγάνδιζαν ότι δεν γίνεται τίποτα! Αυτά που δεν έγιναν 40 χρόνια, πρέπει να γίνουν τώρα και να τελειώσουμε με αυτά για να προχωρήσουμε στις μεγάλες παρεμβάσεις της καθημερινότητας που επιζητούν οι πολίτες μας.

Η κοινωνία του Δήμου μας έβαλε στη θέση τους, όσους επιχείρησαν να διαιρέσουν, να διχάσουν περιοχές του Δήμου μας, να φέρουν σε αντίθεση δημότες και κατοίκους. Είμαστε η παράταξη της κοινωνίας που ενώνει. Ενωμένοι και αποφασισμένοι κάνουμε το Κορωπί και τους Οικισμούς Ανθρώπινες και Σύγχρονες πόλεις. Με σύστημα, με σειρά, χωρίς προχειρότητες.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για το μεγάλο αγώνα που έκαναν και το αποτέλεσμα που έφεραν, τους συνεργάτες μου που αφοσιώθηκαν μαζί μου για το συμφέρον του Δήμου μας, όσους και όσες βοήθησαν πρακτικά και ουσιαστικά πολλά χρόνια εθελοντικά, χωρίς απαιτήσεις αξιωμάτων και θέσεων. Όλοι θα αξιοποιηθούν για την επίτευξη των προγραμματικών στόχων που ενέκριναν οι δημότες μας. Διακρίσεις δεν κάναμε, δεν κάνουμε. Όλοι οι δημότες είναι ίσοι. Όλοι

μαζί συμμετέχουμε στους νέους ενωτικούς αγώνες και διεκδικήσεις για τα Δίκαια του τόπου μας. Μας περιμένουν σημαντικές υλοποιήσεις και λειτουργίες έργων. Μας περιμένουν πολλές νέες εφαρμογές πολιτικών!

Τέλος, επισημαίνω ότι οι εκλογές συνεχίζονται την Κυριακή 2 Ιουνίου για την ανάδειξη νέου Περιφερειάρχη Αττικής. Πρέπει να συμμετέχουμε μαζικά, όλοι».

Ακολουθούν τα αποτελέσματα σε επίπεδο παρατάξεων καθώς και οι εκλεγόμενοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον αριθμό των σταυρών του καθενός.

Συνδυασμοί ποσοστό έδρες

Κιούσης Δημήτριος 70,59% 23

Κερασιώτης 21,23% 7

Ρεμπάπης Ευάγγελος 4,49% 2

Παπαευθυμίου Ιωάν. 3,68% 1

Οι εκλεγόμενοι στο Δημοτικό Συμβούλιο Κρωπίας

Κιούσης Δημήτρης, Δήμαρχος
Γρίβας Θεόδωρος 955
Γιαννάκος Νικόλαος 942
Ντούνης Ανδρέας 860
Πολίτης Παναγιώτης 826
Κορωνιάς Αντώνιος 728
Γκίκας Γεώργιος 705
Γρινιεζάκη Δέσποινα 670
Κωνσταντάρας Κων/νος 618
Αδάμ Ελένη 611
Κιούσης Θωμάς 672
Μιχαιρίνα Δήμητρα 399
Ντούνης Σταμάτιος 387
Θεοχάρη Γωγώ 378
Κάλλιας Σπύρος 369
Γκοτζαμάνης Λάμπρος 359
Δήμας Αθανάσιος 352
Λέκκας Δημήτριος 344
Πιέτρης Δημήτριος 332
Γκιόκα Αμαλία 325
Λούκα Νεφέλη 312
Μιχαιρίνας Φάνης 307
Τσόγκας Φώτης 290
Κερασιώτης Διονύσης
Κιούση Αθηνά 475
Γκίκας Ισίδωρος 337
Τσεβάς Κων/νος 326
Θηβαίου Δανάη 207
Τσιμπικτσιόγλου Παν. 207
Κουντούρη Αφροδίτη 192

Ρεμπάπης Ευάγγελος
Καρδαμίτση Ελευθερία 100

Παπαευθυμίου Ιωάννης