Συνάντηση εργασίας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σπάτων Αρτέμιδας με την διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Σπάτων Αρτέμιδας συναντήθηκε με τον διευθυντή εκπαιδευτικών θεμάτων της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, κ. Ζαχαράκη (απουσιάζοντος του κ. Νικολουτσόπουλου λόγω ειλημμένης υποχρέωσης του) και του επέδωσε ψήφισμα της σύσκεψης Ένωσης και Συλλόγων Γονέων που πραγματοποιήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Ένωσης:

«Η αντιπροσωπεία ενημέρωσε για την αυξημένες ανησυχίες που έχουν οι γονείς εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, καθώς η κυβέρνηση δεν προετοιμάστηκε ώστε να λειτουργήσουν με ασφάλεια τα σχολεία τη νέα σχολική χρονιά.

Σχετικά με το αίτημα της Ένωσης για το πολύ 15 μαθητές ανά τμήμα ο κ. Ζαχαράκης, δήλωσε ότι η διεύθυνση είναι αναρμόδια και ότι θα προωθήσει το αίτημα, ενώ για τις αίθουσες-κοντέινερ μας είπε ότι αυτό είναι αρμοδιότητα του Δήμου.

Σχετικά με τις συνθήκες υγιεινής, τα αίτημα για περιοδικά τεστ στο εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές μας παρέπεμψε στις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Σε σχέση με το αίτημά μας για σίτιση όλων των μαθητών, και για το πώς μπορεί να επιτευχθεί, δεσμεύτηκε να το συζητήσει με το διευθυντή της διεύθυνσης και να μας απαντήσει.»