Εκλογές στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Γέρακα για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Γέρακα θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου και ώρες 11.00-16.30 στην Αίθουσα θεάτρου του σχολείου.

Στην πρόσκληση/ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Οι εκλογές αποσκοπούν στην ανάδειξη:

  1. Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας (7μελές όργανο διετούς θητείας)
  2. Εξελεγκτικής Επιτροπής (3μελές όργανο διετούς θητείας αρμόδιο για τον οικονομικό έλεγχο του Συλλόγου)
  3. Εκπροσώπων μας στην Ένωση Γονέων Δήμου Παλλήνης (δευτεροβάθμιο συλλογικό όργανο, η εκπροσώπηση στο οποίο προϋποθέτει την ψηφοφορία γονέων του 1/3 των μαθητών του σχολείου)
  4. Εκπροσώπων μας στην Πανελλήνια Ένωση Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων (εκλέγονται 2)

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τα παραπάνω όργανα ορίζεται μέχρι και την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου.

Μπορείτε να υποβάλετε την υποψηφιότητα σας μέσω του email του Συλλόγου (goneiskallitexnikou@gmail.com) στέλνοντας τα παρακάτω στοιχεία:

  1. Ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας σας
  2. Ονοματεπώνυμο, τάξη και κατεύθυνση του παιδιού σας
  3. Όργανα για τα οποία υποβάλετε υποψηφιότητα

Μπορείτε επίσης -εάν επιθυμείτε- να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με λίγα λόγια και να εκθέσετε τις ιδέες/προτάσεις σας σχετικά με την υποψηφιότητα σας, προκειμένου να κοινοποιηθούν και στα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου γονέων πριν τις εκλογές.

Σας καλούμε να θέσετε υποψηφιότητα για το νέο ΔΣ, προκειμένου να συμβάλλετε έμπρακτα με τις προσπάθειες σας, τα δύο επόμενα χρόνια, στην αντιμετώπιση των όποιων προκλήσεων προκύπτουν στη λειτουργία του σχολείου και στη ζωή της σχολικής μας κοινότητας, προκλήσεις οι οποίες δυστυχώς αφθονούν και που χωρίς τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων είναι βέβαιο πως θα γιγαντωθούν.

Η ψήφος είναι δικαίωμα, δεν είναι υποχρέωση, είναι η δύναμη μας κι ας θυμηθούμε πως στηρίζοντας τον Σύλλογο Γονέων, στηρίζουμε τα παιδιά μας.»