Πρόσκληση της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής για το εκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Πέμπτης

(Δελτίο Τύπου) Ως Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής καλούμε όλες τις Ενώσεις και τους Συλλόγους Γονέων Αττικής, και κάθε έναν γονιό ξεχωριστά να συμμετέχει στο νέο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 15/10/2020 στα Προπύλαια, μαζί με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Φτάνει πια η κοροϊδία! Καιρός να αναλάβει η κυβέρνηση την δικιά της ευθύνη και να μην τρομοκρατεί μαθητές – γονείς και εκπαιδευτικούς, Δηλώνουμε απερίφραστα ότι εμείς οι γονείς θα παραμείνουμε δίπλα στους αγωνιζόμενους μαθητές μας.

Τα αιτήματα των μαθητών και των εκπαιδευτικών είναι δίκαια, είναι και δικά μας αιτήματα. Δηλώνουμε ότι η τρομοκρατία της κυβέρνησης και το οργανωμένο σχέδιο συκοφάντησης των αγώνων δεν θα περάσει!

Να ακούσει τώρα η Κυβέρνηση το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας και να πάρει τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης από την πανδημία!

Και να γνωρίζει η κυβέρνηση πως όταν διακυβεύεται η υγεία των παιδιών μας και των οικογενειών μας, ότι κατασταλτικούς μηχανισμούς και να χρησιμοποιήσει, εμείς θα υπερασπιστούμε το δίκιο μας!