Συλλέχθηκαν 2,5 τόνοι χαρτιού για να υποστηριχθεί το “συμμάζεμα” των υποδομών του Ειδικού Σχολείου στο Νταού Πεντέλης!

Συλλογή χαρτιού ανακύκλωσης

2,5 τόνοι χαρτιού ο απολογισμός αποκομιδής κατά την πρώτη ημέρα συλλογής του από την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου! Η πρωτοβουλία της εκδήλωσης προέρχεται από τη Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου -είχε προαναγγελθεί προ ημερών από τον “Ν”- συμμετείχαν αρκετοί Σύλλογοι Γονέων Σχολείων της περιοχής και φυσικά μεγάλος αριθμός της μαθητικής κοινότητας. 

 

Στόχος της αξιέπαινης αυτής πρωτοβουλίας να υποστηριχθούν οι εργασίες “συμμαζέματος” τμήματος των υποδομών του Ειδικού Σχολείου στο Νταού Πεντέλης που φιλοξενούν μαθητές αΜΕΑ.

Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Υποστηρικτών των Ειδικών Εκπαιδευτηρίων Ραφήνας –τα νεοεκλεγέντα μέλη του οποίου οργάνωσαν και προώθησαν τη συγκεκριμένη δράση- με ανακοίνωση του, ευχαριστεί:

την Ένωση Συλλόγων Γονέων Ραφήνας – Πικερμίου για την πρωτοβουλία της ανακύκλωσης και της πρόθεσης της να συμβάλλει στην κάλυψη μέρους των δαπανών των υλικών, ειδικότερα δε και την κα Νατάσσα Γιάννου η οποία συνόδευσε το φορτηγό «πόρτα – πόρτα» σε κάθε σχολείο.

τους Συλλόγους Γονέων των Σχολείων Ραφήνας – Πικερμίου και τους μαθητές για την συμμετοχή τους στην συγκεκριμένη δράση.

Την εταιρεία ΒΡΕΤΤΟΣ ΕΠΕ η οποία υποστήριξε την συγκεκριμένη δράση, με τη διάθεση του οχήματος συλλογής και την παροχή με σημαντική έκπτωση των υλικών για τις εργασίες στο Ειδικό Σχολείο και συμψηφισμό μέρους του κόστους τους, με το χαρτί προς ανακύκλωση.