Από τη Δευτέρα η ηλεκτρονική εγγραφή των υποψήφιων να διδάξουν ως ωρομίσθιοι στα καλλιτεχνικά σχολεία

Από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου ανοίγει ο κόμβος ηλεκτρονικής εγγραφής των υποψηφίων για τη διδασκαλία της ύλης των κατευθύνσεων Θεάτρου – Κινηματογράφου και Χορού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, οι αιτήσεις των υποψηφίων για την διδασκαλία των αντικειμένων των κατευθύνσεων Θεάτρου – Κινηματογράφου και Χορού (Κλασικού και Σύγχρονου Χορού, Κινηματογράφου, Κίνησης- Χορού) για το σχολικό έτος 2016-2017, πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα https://iep.edu.gr/services/mitroo/ (Δικτυακή Πύλη e-IEP, Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Αιτήσεων, Διαχείρισης Προσωπικού και Συνεργατών Ι.Ε.Π.), από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς.

Πριν την υποβολή αίτησης για ένταξη στους οικείους πίνακες ωρομισθίων Καλλιτεχνικών Σχολείων, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εγγραφούν στην ίδια ιστοσελίδα, ώστε να αποκτήσουν «όνομα χρήστη» και «κωδικό πρόσβασης» στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της.

Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα εγχειρίδιο οδηγιών για την εγγραφή και σύνδεση του χρήστη.

Οι υποψήφιοι θα ενημερώνονται για την εξέλιξη της διαδικασίας με ανακοινώσεις που θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα https://opsyd.sch.gr/ του υπουργείου Παιδείας (www.minedu.gov.gr).