Πολιτική εκδήλωση στην Παλλήνη με κεντρικό ομιλητή τον αν. υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη

Πολιτική εκδήλωση την επόμενη Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρ. Δημαρχείου Παλλήνης διοργανώνει η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Γέρακα, Παλλήνης, Ανθούσας με κεντρικό ομιλητή έναν από τους δημοφιλέστερους πολιτικούς στην κομματική βάση του κυβερνώντος κόμματος, τον αναπλ. Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

Το περιεχόμενο της ομιλίας του προσδιορίζεται από τον τίτλο που περιέχεται στην πρόσκληση, “Η Χώρα αλλάζει πορεία, με το τιμόνι αριστερά” και δεδομένης της απήχησης που έχει ο εκ Κρήτης Βουλευτής, η αίθουσα του πρ. Δημαρχείου Παλλήνης αναμένεται να κατακλυστεί από πολίτες της ευρύτερης περιοχής.

Τα όσα προηγήθηκαν της εκδήλωσης της ερχόμενης Πέμπτης

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη πολιτική εκδήλωση ήταν η αιτία για την οποία προκλήθηκε η αναιτιολόγητη άρνηση του Δημάρχου Παλλήνης να παραχωρήσει μια από τις πολιτιστικές αίθουσες του Δήμου Παλλήνης προτάσσοντας το ανυπόστατο επιχείρημα “οι συγκεκριμένοι χώροι δεν δίνονται για ανάλογες χρήσεις”.

Η άρνηση του κ. Δημάρχου αντιστοιχεί με απόπειρα απαγόρευσης της πολιτικής εκδήλωσης και ως τέτοια ερμηνεύθηκε όχι μόνο από μέλη και φίλους της πολιτικής οργάνωσης αλλά και από μεγάλο αριθμό βουλευτών και υπουργών του κυβερνώντος κόμματος.

Χάριν ιστορίας, υπενθυμίζεται ότι η πολιτιστική αίθουσα του Γέρακα έχει παραχωρηθεί κατ΄επανάληψη για εκδηλώσεις αμιγούς πολιτικού περιεχομένου, ενδεικτικά αναφέρονται, η πολιτική συγκέντρωση του ΕΠΑΜ με ομιλητή τον κ. Δ. Καζάκη, η ομιλία του κ. Γιάννη Δραγασάκη σε εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση, μια ακόμη με θέμα το προσφυγικό, κ.ά.

Η απαγόρευση της εκδήλωσης σε ένα από τα δύο πολιτιστικά κέντρα του Δήμου, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Τοπικής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ η οποία και αποτυπώθηκε σε ανακοίνωση αυστηρού καταγγελτικού περιεχομένου.

_______________________

Για του λόγου το αληθές, το στιγμιότυπο που ακολουθεί αναφέρεται στην πολιτική ομιλία του επικεφαλής του ΕΠΑΜ Δ. Καζάκη στην “απαγορευμένη” αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Γέρακα (η φωτογρ. προέρχεται από το αρχείο του pallinipress.blogspot.com )