Τα πρώτα αποτελέσματα τοποθέτησης βρεφών & νηπίων στους Σταθμούς Δήμου Παλλήνης

Ανακοινώθηκε σήμερα, Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 από το Δήμο Παλλήνης, ο 1ος πίνακας αποτελεσμάτων τοποθέτησης βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου και ως χρόνος υποβολής ενστάσεων σε σχέση με την μοριοδότηση, ορίζεται μόλις ένα εξαήμερο (από 21 Ιουλίου ως και την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022) στη διάρκεια του οποίου οι πληγές της πόλης και των κατοίκων από την πρόσφατη μεγάλη πυρκαγιά εξακολουθούν να παραμένουν ανοιχτές με τις όποιες μικρές ή μεγάλες συνέπειες για πολλούς από τους ενδιαφερόμενους γονείς. 

Οι αιτήσεις για ενστάσεις θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο email του Νομικού Προσώπου (nomiko@0156.syzefxis.gov.gr), στο ειδικό έντυπο «ΑΙΤΗΣΗ- ΕΝΣΤΑΣΗ» του Νομικού Προσώπου που επισυνάπτεται, κατά το ανωτέρω αναφερόμενο χρονικό διάστημα.

Μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων του ΕΣΠΑ από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. θα ακολουθήσει και 2ος Πίνακας Αποτελεσμάτων, ώστε να συμπληρωθούν οι κενές θέσεις που θα προκύψουν.

Η περίοδος εγγραφών των επιλεγέντων βρεφών και νηπίων εξαντλείται στο τριήμερο 1, 2 και 5 Σεπτεμβρίου 2022.

Οι εγγραφές των παιδιών, θα πραγματοποιηθούν στο σταθμό Τοποθέτησης με την προσκόμιση των εξής δικαιολογητικών:

  • Εκκαθαριστικό σημείωμα του 2021
  • Ατομική κάρτα υγείας παιδιού
  • Φωτοτυπίες εμβολίων με σφραγίδα παιδίατρου

Για κάθε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας 2106604633 & 2106604670 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ