Τα αποτελέσματα τοποθέτησης βρεφών & νηπίων στις δομές του Δήμου Παλλήνης

Ανακοινώθηκαν από το Δήμο Παλλήνης τα αποτελέσματα του 1ου πίνακα τοποθέτησης βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου ορίζεται ως περίοδος τυχόν ενστάσεων που αφορούν τη μοριοδότηση, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 26/07/2021 έως και την Δευτέρα 02/08/2021.

Οι αιτήσεις για τυχόν ενστάσεις θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο email του Νομικού Προσώπου (nomiko@0156.syzefxis.gov.gr), στο ειδικό έντυπο «ΑΙΤΗΣΗ- ΕΝΣΤΑΣΗ» του Νομικού Προσώπου, κατά το ανωτέρω αναφερόμενο χρονικό διάστημα.

Μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων του ΕΣΠΑ από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. θα ακολουθήσει και 2ος Πίνακας Αποτελεσμάτων, ώστε να συμπληρωθούν οι κενές θέσεις που θα προκύψουν.

Η περίοδος εγγραφών των επιλεγέντων παιδιών θα καθοριστεί με ανακοίνωση μετά και την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων, αφού ολοκληρωθούν και οι τοποθετήσεις των δικαιούχων του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής 2021-2022».

Θα υπάρξει επίσης νεότερη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Δήμου μας (www.pallini.gr) σχετικά με τον τρόπο που θα αποστείλουν τα VOUCHER οι δικαιούχοι του ΕΣΠΑ.

Για κάθε επιπλέον πληροφορία καλείτε στα τηλέφωνα του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας 2106604633 & 2106604670 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δείτε τους σχετικούς πίνακες ΕΔΩ