Συνάντηση των Συλλόγων Γονέων Δήμου Παλλήνης για θέματα και προβλήματα των σχολικών μονάδων

Σε έκτακτη σύσκεψη καλεί τους εκπροσώπους, τους προέδρους και τα μέλη Δ.Σ των Συλλόγων Γονέων, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Δημοσίων Σχολείων Δήμου Παλλήνης προκειμένου να συζητηθούν θέματα σε σχέση με το θεσμικό ρόλο των Συλλόγων Γονέων, των καταγεγραμμένων προβλημάτων στις κτιριακές υποδομές των Σχολείων του Δήμου Παλλήνης και τον προγραμματισμό των επόμενων δράσεων και εκδηλώσεων του δευτεροβάθμιου συλλογικού φορέα των γονέων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δ.Σ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Δημοσίων Σχολείων Δήμου Παλλήνης προσκαλεί όλους τους εκπροσώπους, τους προέδρους και τα μέλη ΔΣ των Συλλόγων Γονέων σε ευρεία σύσκεψη την Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου και ώρα 6:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Παλλήνης, διεύθυνση Φειδιππίδου 25Α (πρόσβαση από Υψηλάντου 8-10) με τα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Πλαίσιο λειτουργίας και θεσμικός ρόλος Ένωσης και συλλόγων

2. Απολογισμός δράσεων Δ.Σ. Ένωσης

3. Καταγραφή προβλημάτων σχολείων (κτιριακών υποδομών, ελλείψεων σε εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό, αναγκών σε εξοπλισμό)

4. Οργάνωση και προγραμματισμός επόμενων δράσεων και εκδηλώσεων, Σύσταση Επιτροπών

5. Προτάσεις εκπροσώπων και μελών Δ.Σ Συλλόγων

Στο πλαίσιο της σύσκεψης θα μας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσουμε θέματα που αφορούν τη λειτουργία των σχολείων μας, να ανταλλάξουμε απόψεις και προβληματισμούς, να μοιραστούμε πρακτικές. Η παρουσία όλων μας μπορεί να συμβάλει στην αναγνώριση κοινών προβλημάτων και σε ένα πιο αποτελεσματικό συντονισμό ενεργειών προς όφελος των σχολικών μας κοινοτήτων.

Σας περιμένουμε!

Το Δ.Σ. της Ένωσης