Συνάντηση εκπροσώπων της παράταξης “ΕΜΕΙΣ η Πόλη μας” με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ

Η Ειρήνη Κουνενάκη και η Μαρία Αμοργιανού με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚΤ.ΥΠ πρώην ΟΣΚ), κ. Γιάννη Χαρωνίτη.

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων και πρωτοβουλιών της Δημοτικής Παράταξης Δήμου Παλλήνης, ΕΜΕΙΣ η Πόλη μας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Ειρήνη Κουνενάκη, επικεφαλής της παράταξης και η Μαρία Αμοργιανού, συναντήθηκαν σήμερα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚΤ.ΥΠ πρώην ΟΣΚ), κ. Γιάννη Χαρωνίτη και είχαν πολύωρη, εποικοδομητική συνεργασία για ζητήματα σε σχέση με την σχολική στέγη του Δήμου Παλλήνης.

Ειδικότερα: συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με τη μετεγκατάσταση του 7ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης, μετά από την πρόσφατη πλημμύρα, το χρονοδιάγραμμα μετεγκατάστασης στον προσωρινό χώρο της Μπαλάνας και τις διαδικασίες ανέγερσης της σχολικής μονάδας για την οριστική μετεγκατάσταση στο Βακαλόπουλο.

Επιπρόσθετα: ζητήθηκε ενημέρωση για την εξέλιξη των διαδικασιών για την ανέγερση του 10 Νηπιαγωγείου Γέρακα, επί της οδού Νισύρου.

Τέλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι έθεσαν το θέμα της αξιοποίησης του ακινήτου ιδιοκτησίας ΚΤΥΠ συνολικής έκτασης 8,6 στρ. επι των οδών Σαχτούρη και Λεονταρίου, στην Δημοτική Ενότητα Παλλήνης, που εξαιτίας των ισχυουσών χρήσεων γης παραμένει αναξιοποίητο από το 2000.

Σε σχέση με το συγκεκριμένο ζήτημα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ δήλωσε έτοιμος να υιοθετήσει και να υλοποιήσει πρόταση του Δήμου Παλλήνης που θα είναι συναφής με τη σχολική κοινότητα, όπως για παράδειγμα ένα κολυμβητήριο για χρήση από τα σχολεία του Δήμου Παλλήνης.

Πεποίθηση της Δημοτικής μας Παράταξης είναι ότι ο συγκεκριμένος χώρος θα πρέπει να αξιοποιηθεί προς όφελος της τοπικής κοινωνίας της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης και προς αυτή την κατεύθυνση το Δημοτικό Συμβούλιο, οφείλει, δίχως απώλεια χρόνου, να καταθέσει τις προτάσεις του.