Σε πυκνό ακροατήριο η πρώτη προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Παλλήνης, Π. Μερτύρη

Παναγιώτης Μερτύρης

Τις κεντρικές προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του παρουσίασε σε ένα πυκνό ακροατήριο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Παλλήνης και υποψήφιος Δήμαρχος, Παναγιώτης Μερτύρης.

Η ομιλία του σε μεγάλο βαθμό είχε κριτικό χαρακτήρα ως προς τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής με προσωποποιημένη αναφορά στον ίδιο το Δήμαρχο, τον οποίο εγκάλεσε με ιδιαίτερη αυστηρότητα για τον τρόπο διοίκησης του Δήμου.

Του απέδωσε, αλαζονεία, αυταρχισμό, εγωκεντρισμό, κρυψίνοια, αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις, εν κρυπτώ αποφάσεις και χειραγώγηση των δημοτών με την εξαγγελία έργων που ενώ έχουν τίτλο και εικόνα δεν έχουν περιεχόμενο.

Αναφερόμενος στη φιλοσοφία της πολιτικής του Δημάρχου είπε ότι στερείται ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα, αδιαφορεί για τον φαλκιδεμένο από την οικονομική κρίση οικογενειακό προϋπολογισμό και πως το μόνο που τον νοιάζει είναι να περιφέρεται στα αποκεντρωμένα τηλεοπτικά κανάλια και να ομιλεί για τα χρήματα που έχει ο Δήμος στις Τράπεζες και όχι για τα χρήματα που από το υστέρημα τους δίνουν οι δημότες για να καλύπτουν το υψηλό κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου.

Παραίνεση προς το Δήμαρχο: παραιτήσου και θα παραιτηθώ κι εγώ….!

Ολοκληρώνοντας, ο Παναγιώτης Μερτύρης την ομιλία του, ζήτησε από τον Δήμαρχο να παραιτηθεί από την υποψηφιότητα του και αν αυτό, συμβεί, είπε, «ευχαρίστως να παραιτηθώ κι εγώ.»

«Ό,τι είχες να δώσεις, -είπε, απευθυνόμενος στο Δήμαρχο- το έδωσες στα 9 χρόνια που ασκείς διοίκηση και στα 24 που συμμετέχεις στην τοπική αυτοδιοίκηση, τι παραπάνω έχεις να δώσεις και να κάνεις…;»

Συμπερασματικά, η ομιλία του κ. Π. Μερτύρη είχε παλμό δυναμικής και δεδομένης της εμπειρίας του στα 9 χρόνια που συμμετέχει στα κοινά της πόλης, εμφάνισε υψηλό βαθμό αυτοπεποίθησης και αποφασιστικότητας ως προς τους στόχους του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ομιλία του κ. Π. Μερτύρη, παρακολούθησαν επί σκηνής τα περισσότερα μέλη της δημοτικής παράταξης που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο με εξαίρεση τους κ.κ. Άρη Βίτσιο και Νεκτάριο Καλαντζή, αμφότεροι από τη δημοτική ενότητα Γέρακα.

Spiroulina PLATENSIS ... το όπλο της φύσης για την τριχόπτωση!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εξαιρετική περιγραφή και παρουσίαση της ομιλίας!
    Αναμενόμενο φυσικά από έναν άριστο γνώστη της ελληνικής, γλώσσας αλλά και των δρώμενων στην -με πολλές ιδιαιτερότητες- περιοχή του δήμου Παλλήνης!
    Εύγε κύριε Χατζηνικολάου..!

    Αλέκος Φιλιππούσης

Comments are closed.