Συνεδριάζει στις 1 Ιουνίου 2023 το Κοινοτικό Συμβούλιο Παλλήνης

Με πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023 και ώρα 19:00 στο παλιό Δημαρχείο Παλλήνης, το Κοινοτικό Συμβούλιο Παλλήνης.  

Στα προς συζήτηση θέματα και η αυθαίρετη εναπόθεση μπαζών στην περιοχή Βακαλόπουλο Παλλήνης για την οποία ασχολήθηκε και το Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης στην τελευταία συνεδρίαση του με πρωτοβουλία της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Τα θέματα

Θέμα 1ο: Ενημέρωση από τον Πρόεδρο, κατόπιν εγγράφου της ΕΥΔΑΠ, όσον αφορά στην εναπόθεση μπαζών στην περιοχή Βακαλόπουλο Κοινότητας Παλλήνης του Δήμου Παλλήνης.

Θέμα 2ο: Λήψη απόφασης και εισήγηση στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Παλλήνης για κοπή δένδρων επί της οδού Υψηλάντου αρ. 34, στην Κοινότητα Παλλήνης του Δήμου Παλλήνης.

Θέμα 3ο: Λήψη απόφασης και εισήγηση στη Δ/νση Καθαριότητας & Περιβάλλοντος για μεταφορά παγκακιών από την οδού Σαλαμίνος, στην Κοινότητα Παλλήνης του Δήμου Παλλήνης.

Θέμα 4ο: Ερώτηση προς την αρμόδια υπηρεσία για τη συμμετοχή της γιορτής του Τρύγου στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου.

Θέμα 5ο: Ενημέρωση για τις λαϊκές αγορές και προτάσεις για οδούς μετεγκατάστασής της.