Προσωρινή διαταγή αναστολής του διαγωνισμού εκποίησης των Αλυκών Αναβύσσου

Αλυκές Αναβύσσου

Δεκτό έγινε από το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών το αίτημα του Δήμου Σαρωνικού για έκδοση προσωρινής διαταγής, με την οποία αναστέλλεται η προγραμματισμένη για τις 14 Ιουνίου διεξαγωγή πλειοδοτικού διαγωνισμού από την ΕΤΑΔ Α.Ε. για την εκμίσθωση εκτάσεων στην παραλία Αλυκών Αναβύσσου.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, δήλωσε σχετικά: «Με την απόφαση αυτή κερδίσαμε μια πρώτη μάχη, στην προσπάθεια να διαφυλάξουμε το δικαίωμα για ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση, σε όλες τις παραλίες του Δήμου μας. Συνεχίζουμε τον αγώνα ενωμένοι, μέχρι να πετύχουμε το στόχο μας.»

Επείγουσα ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής Δήμου Σαρωνικού

Με επείγουσα ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής Δήμου Σαρωνικού γίνεται γνωστό ότι αύριο, Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 στις 8:00 το πρωί θα υπάρχουν λεωφορεία έξω από το Δημαρχείο στην Ανάβυσσο και στο δημαρχιακό μέγαρο Σαρωνικού (Καλύβια) με προορισμό τα γραφεία της ΕΤΑΔ για να διαδηλωθεί η αντίθεση προς το διαγωνισμό εκποίησης της παραλίας των Αλυκών.

Ο Δήμαρχος κ. Γ. Σωφρόνης με προσωπική δήλωση του επισημαίνει ότι “είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων για να διατηρήσουμε την ελεύθερη πρόσβαση στις θάλασσες μας.”