Σήμερα απόγευμα και ώρα 5 στο Γέρακα, η εξόδιος ακολουθία του Γιάννη Λεστάκη

Σήμερα το απόγευμα, Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 5 στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο Γέρακα, γίνεται η εξόδιος ακολουθία του Γιάννη Λεστάκη που έφυγε από τη ζωή χθες, σε ηλικία 64 ετών.

Η οικογένεια του εκλιπόντος, η σύζυγος και τα δύο παιδιά του, παρακαλεί όπως αντί στεφάνων τα αντίστοιχα ποσά κατατεθούν υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παλλήνης προκειμένου να διατεθούν για την αγορά τροφίμων τα οποία και θα διανεμηθούν στις περίπου 200 οικογένειες που υποστηρίζονται από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου. Τα χρήματα θα καταθέτονται σε ενσφράγιστο κουτί στο χώρο της Εκκλησίας.

Η “ανάπαυση” του Γιάννη Λεστάκη θα γίνει στο Κοιμητήριο του Γέρακα και η μεταφορά του προς την τελευταία κατοικία του θα πραγματοποιηθεί με πομπή στην οποία θα προηγείται η Φιλαρμονική του Δήμου Παλλήνης και θα έπεται τμήμα βρακοφόρων Κρητών του Συλλόγου Κρητών Δήμου Παλλήνης. (Μεγάλος αριθμός συγγενών και φίλων της οικογένειας έφτασε σήμερα το πρωί από την Κρήτη για να τιμήσει και να αποχαιρετίσει τον αείμνηστο Γιάννη Λεστάκη)

Συνέρχεται το μεσημέρι, ώρα 12 ,το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παλλήνης σε έκτακτη συνεδρίασή του προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη του εκλιπόντος.

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Λεστάκης αφιέρωσε το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής του -24 συνεχόμενα χρόνια- συμμετέχοντας και προσφέροντας με την ιδιότητα του αιρετού στην προσπάθεια ανάπτυξης της πόλης του Γέρακα και από τον Ιανουάριο του 2011 ως και τον Αύγουστο του 2012 με την ιδιότητα του Αντιδημάρχου στον ενιαίο Δήμο Παλλήνης.

Ο Γιάννης Λεστάκης αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό προβλήματα με την καρδιά του. Εισήχθη πριν 10 ημέρες στο “Αττικό Νοσοκομείο” και εξέπνευσε χθες, Παρασκευή 1 Μαρτίου από λοίμωξη του αναπνευστικού του.

Στις 8 Απριλίου του 2013 θα συμπλήρωνε 64 χρόνια ζωής.