113 αγροτοπαραγωγικά προϊόντα στη διάθεση των πολιτών, το Σάββατο 9 Φεβρ. 2013 από το Δήμο Παλλήνης

Δημόσια πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής Παλλήνης προς τους δημότες για συμμετοχή στην προγραμματισμένη 5η διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013.

Πρόκειται για 113 προϊόντα διαφόρων τύπων από πολλά γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας και σε τιμές που όχι μόνο δεν προσφέρονται στα μεγάλα καταστήματα της περιοχής μας αλλά σε αρκετές περιπτώσεις είναι και μικρότερες από τα επίπεδα τιμών χονδρικής.

Τα 113 προϊόντα που ήδη είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Παλλήνης στη διεύθυνση www.marketpallinis.gr επελέγησαν με τη γνωστή διαδικασία εκ μέρους των παραγωγών. Δημόσια έγγραφή του διατιθέμενου προϊόντος με τιμή διάθεσης και στο τέλος η επιλογή των παραγωγών που έχουν φθηνότερες τιμές και φυσικά διαθέτουν έγκυρα πιστοποιητικά άσκησης του επαγγέλματος παραγωγού και επικυρωμένα έγγραφα πιστοποίησης των προϊόντων τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής, οι δημότες που επιθυμούν να αποκτήσουν προϊόντα της επιλογής τους, πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους είτε ηλεκτρονικά στην παραπάνω διεύθυνση είτε αυτοπροσώπως στο Δημοτικό Κατάστημα Γέρακα, Ιθάκης 12 στο Γραφείο Κοινωνικής πολιτικής και για το διάστημα από 16 Ιανουαρίου έως και την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013.

Ακολουθεί εκτεταμένος πίνακας με τα διατιθέμενα προϊόντα και τις τιμές που αντιστοιχούν στο κάθε ένα χωριστά.