Αλ.Παπαρήγα, στην ομιλία της στο Γέρακα: “αφερέγγυος ο ΣΥΡΙΖΑ νοθεύει τη λαϊκή συνείδηση με αριστερό λάβαρο…”

Νέοι ψήφοι στο ΚΚΕ, σημαίνει νέα δύναμη στο λαό τόνισε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας σήμερα Κυριακή 8 Απριλίου, σε συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα. Η κ. Παπαρήγα ανέπτυξε στους συγκεντρωμένους “τη σημασία της ψήφου υπογραμμίζοντας την ανάγκη οι δυνάμεις του δικομματισμού να χάσουν ψήφους στις εργατογειτονιές. Με ισχυρό ΚΚΕ την επομένη των εκλογών θα είναι πραγματικά τρομοκρατημένοι -είπε η κ. Παπαρήγα- επαναλαμβάνοντας ταυτόχρονα τις επικρίσεις κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για τρομοκρατία του λαού ενόψει των εκλογών.”

Η κ. Παπαρήγα απέκλεισε για μία ακόμη φορά τη συμμετοχή του ΚΚΕ σε οποιοδήποτε κυβερνητικό σχήμα εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει μετεκλογική συνεργασία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Η  ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ πέρα από τις επικρίσεις κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ “επιτέθηκε” και κατά της ΔΗΜΑΡ, που θεωρεί ότι το Μνημόνιο δεν αλλάζει αφού έχει ψηφιστεί από τη Βουλή, ενώ στην επίθεσή της κατά του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι «νοθεύει την λαϊκή συνείδηση» όπως έκανε και το ΠΑΣΟΚ στο ξεκίνημά του.

Το ΚΚΕ, σύμφωνα με την θέση που ανέπτυξε η κ. Παπαρήγα, εκφράζει την έντονη αντίθεσή του στον διαχωρισμό μνημονιακές-αντιμνημονιακές δυνάμεις, επισημαίνοντας ότι το Μνημόνιο έχει πλέον ξεπεραστεί, αφού ήδη προ πολλού εφαρμόζεται και αυτό δείχνει όπως είπε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αφερέγγυος και νοθεύει τη λαϊκή συνείδηση με αριστερό λάβαρο.

Την ομιλία της κ. Α. Παπαρήγα παρακολούθησε μεγάλος αριθμός πολιτών από το Δήμο Παλλήνης και την ευρύτερη περιοχή. Παρόντες από πλευράς Δήμου Παλλήνης, ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Ζούτσος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτριος Καρράς.